miercuri, 4 martie 2015

Sarcodes by Utsukusy gama pe baza de venin la Cosmobeauty 2015

   In cadrul Cosmobeauty vor fi prezentate o multime de produse cosmetice interesante printre care Sarcodes by Utsukusy gama pe baza de venin.

 
   Incurajati de cele mai pure veninuri in doze homeopate, UTSUKUSY au creat o linie unica de tratament cu rezultate imediate si uimitoare, care intinereste, lumineaza si reinnoieste pielea.

Tratament de hidratare cu efect regenerant si antiimbatranire - Scorpion israelian + vipera amazoniana
- imbunatatestea aspectul general al pielii
- tonifica tesuturile si favorizeaza irigarea sangvina normala a pielii
- creste asimilarea si penetrarea substanteor active
- stimuleaza microcirculatia sanguina
- produs bio regenator

Tratament de fermitate si oxigenare, lifting dermotensor - Sarpe coral + broasca sageata veninoasa
- stimuleaza regenerarea celulara si imbunatateste microcirculatia
- previne imbatranirea
- reduce ridurile profunde
- are proprietatii antiinflamatorii si regeneratoare
- imbunatateste aspectul pielii imbatranite

Tratament energizant si iluminator - Viespe de mare + cobra capello
- elimina toxinele prin stimulare termica
- are caracter antiinflamator
- are proprietati decongestionale, drenante si dezintoxicante
- imbunatateste aspectul pielii imbatranite
- echilibreaza si protejeaza pielea

Tratament pentru cuperoza si ten sensibil - Caracatita cu inele albastre + soparla sudamericana
- faciliteaza decongestionarea, stimuleaza eliminarea toxinelor si grasimilor
- imbunatateste aspectul pielii inca de la prima aplicare
- previne aparitia petelor
- imbunatateste regenerarea cutanee

Testeaza si tu efectele pe care le au produsele pe baza de venin! Vino la Cosmobeauty, 13-15 Martie 2015, la Sala Polivalenta.



Etichete:

Schimbări de sezon...

    Vine primăvara, mult așteptată..după care vine vara, rochii....și stop...până atunci trebuie să mă pregătesc temeinic mai ales fizic. De la mijlocul lunii decembrie și până acum am cam abuzat de mâncare, dulciuri sucuri și alte lucruri care deși mi-au plăcut la gust s-au cam așezat pe unele porțiuni ale corpului.
Pentru că exercitii fizice nu prea fac, am decis să îmi schimb obiceiurile alimentare măcar pentru o perioadă în care am scos tot ce este nesănătos și am inclus în regim:fructe și legume crude sau gătite (fierte sau la abur). 
E greu recunosc, primele două zile s-a lăsat cu dureri de cap și foame excesivă ,dar doar atunci  în timp m-am obișnuit și mai greu îmi este cu poftele mai ales la ciocolată. 
Citisem undeva un truc care îmi este tare util: de câte ori îmi este poftă de exemplu de ceva dulce mănânc un fruct și mă gândesc că mănânc dulcele mult visat( e de râs știu, dar sunt fire pofticioasă). Pe lângă mâncarea sănătoasă am adăugat încă două produse:


  • Complex Apicol elixir pentru siluetă cu miere polifloră, scorțișoară și propolis. Se administrează dimineața înainte de micul dejun și seara înainte de culcare câte o linguriță (5 grame) diluat în 150 de ml de apă călduță.Are un gust foarte bun, pe lângă asta e dulce și mi se pare că mi-a diminuat pofta de dulciuri.Dacă are efect de slăbire voi vedea în timp.Borcănelul are 200 de grame și costă 20 ron, având în vedere că doza zilnică nu trebuie să depășească 10 grame îmi va ajunge destul de mult timp.Dacă sunteți curioși să testați găsiți produsul aici
  • Antioxi Vita antioxidanți am mai încercat, doar că acesta este cel mai puternic de pe piață și are o formulă concentrată. Eu îl consum doar preventiv pentru mai multe detalii asupra efectelor vă invit să citiți  aici
  • Nu se putea fără un ceai detoxifiant, Fares a devenit una dintre brandurile preferate mai ales datorită calității dar și a prețului foarte bun. De la ei am o grămadă de ceaiuri inclusiv de lavandă care mi se pare extrem de bun și îl beau în fiecare seară.

Voi cum vă pregătiți de vară?