sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Cele mai comune greseli in alegerea unor balustrade

Fie ca esti in cautarea unor balustrade de inox, metal, lemn sau de sticla, risti sa faci cel putin una dintre aceste greseli, in procesul de studiere a pietei si achizitie. Pentru a te asigura ca nu arunci banii pe fereastra, ca tu si familia ta, utilizatorii sau clientii tai se vor bucura in siguranta de confortul acestor materiale, tine cont de aceste erori foarte des intalnite. Cumpara balustrade de calitate germana, prin Railing Design, distribuitor al produselor Q-railing GmbH in Romania


  • A te concentra mai mult pe partea estetica decat pe siguranta
Ce arata cel mai bine nu e neaparat sigur sau nu respecta standardele tarii noastre. E important sa pui siguranta pe primul loc, cand alegi balustrade - altfel, risti amenzi sau mai mult accidente grave.
  • A sari peste etapa de research
E nevoie de o perioada de cercetare corecta, inainte de a te decide asupra unor anumite balustrade. Se recomanda sa tii cont de factori precum: norme de siguranta, estetica, mentenanta. E bine sa stii ce design-uri sunt in mod direct excluse. Foloseste informatii din siteurile de prezentare. Gandeste-te la intretinerea unor astfel de balustrade, la folosirea lor de catre copii (daca ai sau urmeaza sa ai). Au testimoniale sau review-uri? Au o anumita reputatie, in acest segment al industriei.
  • A-ti baza deciziile doar pe criteriul pretului
Si cand vorbim de balustrade se aplica zicala "primesti ceea ce platesti". Nimeni nu spune ca pretul nu este important, insa e bine sa analizezi in detaliu ce contine o oferta, care e timpul de executie, daca respecta normele in vigoare, daca exista o garantie, etc.
  • A cere prea multe oferte de pret
Chiar daca e dreptul tau sa te informezi, daca exagerezi, risti sa amani procesul de achizitie foarte mult - paralizezi prin analiza (dupa cum se spune). Specialistii recomanda sa iei in calcul 2-3 oferte de balustrade, sa fii atent la durata de executie, calitatea produselor si ce contine exact oferta.
  • A instala chiar tu balustradele
Foarte multi oameni subestimeaza munca implicata in acest proces de montare - fie ca e vorba de balustrade de inox sau de sticla. Daca nu ai o experienta solida, acest proces se poate dovedi extrem de complicat si anevoios. Banii pe care crezi ca ii economisesti facand singur aceste lucruri se vor pierde, prin greseli costisitoare, ce ar fi fost acoperite, in mod normal de constructor. Nu in ultimul rand, nu vei mai avea securitatea garantiei; mai mult risti sa primesti amenzi sau sa fii in mod direct responsabil de accidente.

Tine cont de aceste greseli si decide-te astazi sa alegi corect! Alege sistemele arhitecturale de balustrade sticla sau inox de la Railing Design !

Etichete: