marți, 26 ianuarie 2016

Ce am încercat din gama Seaweed de la The Body Shop

    În urmă cu ceva vreme am văzut că una din fete lăuda gama Seaweed și printre produse avea și o mască din acea gamă , la care mi-a rămas gândul mult timp. Nefiind decisă dacă să cumpăr în varianta full-size m-am gândit că totuși parcă aș încerca la pliculeț să îmi fac măcar o idee așa că, cu prima ocazie cu care am ajuns în magazin am mers direct la stand și la pliculețe. Am zis totuși să nu îl cumpăr și să plec dar, să zabovesc puțin mai ales că magazinul lor este atât de îmbietor. 
Pe rafturile de jos erau așezate în diferite coșulețe și cutiuțe produse grupa în variantă small-size și printre ele se afla și un coșuleț cu mască la pliculeț și cu încă două produse.M-am gândit că dacă tot am ocazia și era și la reducece, de ce să nu profit.Gama Seaweed este dedicată persoanelor cu tenul gras și mixt.

Aflați mai multe »

Etichete:

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Au trecut sarbatorile, revelionul, trece imediat si luna ianuarie si ne prinde februarie din urma nepregatiti. Cei indragostiti, cei care se prezinta in pereche la fiecare eveniment, asteapta cu nerabdare aceasta zi pentru a-si oferi unul altuia iubirea prin gesturi mici. O ciocolata, o bijuterie, o cina romantica si gustoasa la un restaurant bun, acestea sunt cele mai alese si cautate. Desi pentru femei este mult mai usor de ales un cadou, barbatii nu prea au idei cand vine vorba de a darui.

Aflați mai multe »

Etichete: