miercuri, 2 aprilie 2014

Garnier Color Naturals Creme 7.40 + Nuanta de Cupru Pasional

  Dacă îmi urmăriţi postările, aţi văzut că am tot schimbat vopselele de păr pentru a avea nuanţa dorită şi ultima vopsea la care am rămas este aceasta, pe care o utilizez din ianuarie. 
   După eşecul total (cel puţin aşa consider eu) cu Feria, am ales Garnier, cu o uşoară reticenţă la început. Acum câţiva ani, am folosit tot această gamă, dar altă nuanţă. M-am vopsit, după care am mers la ştrand. După o zi de ştrand am constatat că aproape toată nuanţa a mers în jos, colorându-mi partea de sus a dresului, care înainte era alb, el devenind roşu. În momentul acela m-am înfuriat foarte tare şi am decis să zic un NU mare acestei game. Anii au trecut şi tot încercând diverse vopsele, ochii mi s-au oprit asupra nuanţei. Recunosc, nuanţa m-a atras mai mult decât experienţa mea negativă. 
Ce conţine cutia:
-flacon cu lapte revelator
-tub de cremă colorantă
-tratament după colorare cu 3 uleiuri  nutritive
-mănuşi
     Are un preţ foarte bun, depinde de unde este achizitionata, in Auchan este 9,8 ron, dar în magazinele de cartier este undeva la 11 ron, nu mi se pare mult, singura problemă este că nuanţa aleasă de mine se găseşte mai greu. Deşi mă vopsesc de ceva timp cu ea, la prima aplicare am aplicat-o pe tot părul, după care ulterior am tot reaplicat doar la rădăcini. Nu am poză cu "înainte" şi "după"  vopsirea întregului păr, dar am făcut poze cum arată rădăcinile înainte şi după utilizarea vopselei...


 Sunt mulţumită de această vopsea, deşi nu iese ca şi pe cutie, este şi normal pentru că am o culoare închisă de păr, dar îmi place că bate spre nuanţa dorită. Acopera firele de păr albe, deşi la tâmple trebuie pus un pic mai mult şi, când încep să o aplic, de acolo încep. Am tot timpul acasă o cutie de rezervă pentru că la tâmple, după aproximativ două săptămâni de la vopsire, se vede deja părul alb. La partea asta e de vină natura, chiar am observat că de când mi s-a înmulţit părul alb parcă acesta creşte mai repede.
 La cum reacţionează părul meu acum, diferit de cum a fost atunci, există două explicaţii la care m-am gândit: cu trecerea timpului, părul meu a devenit mai poros şi  vopseaua reuşeste astfel să intre în foliculi sau au schimbat formula acestei vopsele.
Voi aţi încercat ceva de la ei? Ce părere aveţi?

Etichete: , , ,