marți, 24 martie 2015

Crema regeneranta de noapte cu rodie Weleda

Weleda este un brand despre care am citit multe și întotdesuna am fost curioasă să încerc produsele lor, dar dintr-un motiv sau altul nu am apucat până recent când am intrat în posesia unei creme.
Creme dedicate tenului, am și le schimb foarte rar..cred că cremele de față sunt produsele la care sunt cel mai consecventă, dacă îmi place ceva rămân pe acea linie până găsesc ceva mai bun. 


Așa am pățit și cu această cremă, când am desfăcut prima dată capacul și am apăsat pe tub mi s-a părut destul de lichidă și dedicată tenului matur...parcă nu mă încadram tocmai la genul meu de cremă.
Mi-am propus totuși să o încerc, până la urmă mi s-a părut interesant că activează procesul natural de regenerare al pielii pe timpul nopții.
Ce promite:
-Uleiul  de semințe de rodii organice, uleiul de limba mielului și uleiul de argan stimulează regenerarea celulară
-tenul este mai strălucitor și mai ferm
- conține protecție antioxidantă naturală
Ingrediente:
Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glyceryl Stearate SE, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Punica Granatum Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Petal Extract, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*. Din uleiuri esentiale naturale.

 Nu conține: materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi și parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetici.

     În prima zi de aplicare am constatat că datorită consistenței sale lichide, am nevoie de puțin produs pentru a aplica pe toată fața. Deși are textură lichidă, prima impresie după aplicare este că intră destul de greu în piele dar nu este așa, în câteva minute intră complet lăsând pielea hidratată.
 Mirosul este unul plăcut, după părerea mea ușor floral, îmi place mai ales că persistă și mi se pare că și dimineața se mai simte.Am observat că îmi face bine tenului, mai ales în zonele uscate singura problemă întâmpinată este că îmi lucește fruntea dimineața, dar asta nu este din cauza produsului așa pățesc fie că folosesc sau nu cremă.
Mi se pare ideală de folosit după aplicarea măștilor cu argilă, care îmi usucă destul de tare tenul lăsându-l  deshidratat.Pentru că este primul produs de la acest brand chiar sunt mulțumită de el și mai vreau să încerc și alte produse.
Dacă vi se pare interesant acest produs el poate fi achiziționat de pe siteul Shop Organic unde mai găsiți și alte produse fie de la acest brand, fie de la alt brand.

Etichete: ,