miercuri, 22 aprilie 2015

Elmiplant lanseaza SKINNERGY


Pielea tânără este atuul pe care vrem să-l păstrăm de-a lungul anilor. Este perioada perfectă pentru a începe ritualul corect de îngrijire a tenului şi pielii corpului, astfel încât pielea să-şi păstreze de-a lungul anilor aspectul sănătos, strălucitor, energia! Ritualul perfect de îngrijire a pielii tinere poartă numele SKINNERGY, cea mai nouă, veselă şi colorată lansare elmiplant.


Gama mixează puterea superfructelor cu ingrediente hrănitoare avansate. Superfructele îmbină bogăţia excepţională a nutrienţilor cu puterile antioxidante, pentru un rezultat perfect: piele frumoasă, hidratată, fină şi sănătoasă.


Face care
Gama SKINNERGY pentru îngrijirea tenului propune trei creme hidratante pentru ten normal/mixt, uscat sau gras: refresh it!, go moist! şi break free!. Acestea conţin extracte de superfructe 100% naturale, sunt îmbogăţite cu Moisture Plus – o combinaţie unică de agenţi de hidratare şi bio-polimeri naturali şi cu SPF 15, care protejează tenul împotriva radiaţiilor nocive de tip UVA/ UVB. Moisture Plus acţionează ca un film protector pentru piele şi ca rezervor de agenţi de hidratare la nivelul epidermei, asigurând hidratare pentru 24 de ore.
SKINNERGY Refresh it! Crema-gel pentru ten normal/ mixt este îmbogăţită cu extract de goji 100% natural. Are o textură uşoară ce se absoarbe rapid, în timp ce revigorează tenul, precum o explozie de energie. Superfructele de goji, supranumite şi „fructele fericirii”, ajută la creşterea energiei, vitalităţii şi rezistenţei pielii, precum şi la protejarea tenului împotriva îmbătrânirii premature, datorită proprietăţilor antioxidante.
SKINNERGY Go moist! Crema pentru ten uscat cu extract de lychee este nutritivă, având o textură bogată, dar non-grasă, şi oferind tenului hidratarea necesară, fără a-l încărca. Extractul de lychee 100% natural este bogat în antioxidanţi şi minerale şi este un excelent agent hidratant şi nutritiv.
SKINNERGY Break free! Pentru ten gras, cu extract de guava, Break free! are textură de cremă-gel şi oferă tenului un aspect proaspăt şi matifiat. Guava este o importantă sursă de nutrienţi şi substanţe protectoare care ajută la hidratarea, catifelarea şi energizarea tenului. Este îmbogăţită cu SEPIMAT™ P ce elimină excesul de sebum şi ajută la diminuarea aspectului lucios inestetic al pielii.

Preţ: 15.04 lei fiecare


Body care
Gama SKINNERGY pentru îngrijirea pielii corpului propune trei creme hidratante ce activează simţurile, datorită miresmelor fresh-fructate şi revitalizează pielea mulţumită proprietăţilor superfructelor, ale căror extracte naturale se regăsesc în fiecare produs. Cele trei creme au o absorbţie rapidă şi sunt special concepute pentru a asocia ritualul de îngrijire cu o anumită stare de bine, după cum le spune şi numele: So alive!, So pampered! şi So bright!. Printre atuurile cremelor de corp se numără Nutri Moist 48h care combină puritatea extractelor naturale cu puterea ştiinţei şi ajută la o hidratare şi îngrijire îndelungate.
SKINNERGY So alive!, crema de corp pentru piele normală/ uscată este îmbogăţită cu extract 100% natural de superfructe de goji, iar datorită proprietăţilor energizante şi revitalizante, noul produs ajută la protejarea pielii şi menţinerea unei hidratări optime. Extractele benefice hrănesc în profunzime pielea şi luptă împotriva radicalilor liberi. În urma utilizării, pielea capătă un aspect radiant şi se va simţi So alive!
SKINNERGY So pampered! pentru pielea uscată, conţine extract de lychee 100% natural, hrăneşte şi hidratează pielea în profunzime şi o învăluie într-un parfum delicat. Pielea rămâne elastică, suplă şi îşi păstrează aspectul sănătos. În plus, crema cu super lychee te va face să te simţi So pampered!
SKINNERGY So bright! pentru piele ternă conţine extract de guava 100% natural, o sursă excelentă de substanţe nutritive care ajută la hidratarea, catifelarea şi energizarea pielii, conferindu-i un aspect sănătos şi radiant. Pielea va deveni So bright!
Preţ: 11,07 lei fiecare

Toate produsele elmiplant SKINNERGY sunt testate dermatologic şi NU conţin parabeni, parafine sau coloranţi.

În căutarea rochiei perfecte

A venit primavara , a început sezonul căutărilor de rochii pentru diverse ocazii. În luna mai am prima nuntă la care trebuie să merg așa că am început să caut inspirație online si astfel am dat peste un sit care se numeste Sweety Wedding.
Știu că luna mai este o lună capricioasa, poate fi soare  și cald dar în cinci minute vremea se poate schimba foarte repede așa că, m-am gândit la o rochie lungă într-o culoare vibrantă.

 M-a tras la această rochie modelul care mi se pare deosebit, știu că partea cu mânecile acelea este  de frumusețe nu de frig dar mă gândesc că arată foarte bine cu un bolero . Am văzut că este disponibilă și pe alte culori pe care le puteți vedea pe sit  dar mie îmi place acest albastru superb.


Pe lângă culoarea superbă a  rochiei, îmi place foarte mult cum arată acele bretele care formează un V superb, aș accesoriza cu niște cercei candelabru și lookul este superb.


Oricât de mult mă atrag rochiile lungi nu pot să nu mă opresc și la rochiile cu lungime medie. Cam toate rochiile pe care le am în dulap sunt închise la culoare sau neutre( mi se pare inutil să dai bani mulți pentru o rochie pe pare nu o poți purta numai odată) , așa că rochia de mai sus este alegerea pe care aș face-o în mod normal. Este o culoare care mai poate fi purtată și cu alte ocazii , cu un sacou .
Pe lângă rochiile alese de mine pe site mai puteți găsi și alte rochii de ocazii , dar și rochii de mireasa . Eu nu mai am nevoie dar nu am putut să nu mă uit la ele și să îmi aleg câteva care chiar îmi plac.



Siteul are și o ofertă specială , la toate produsele este reducere de 20 %.

Etichete: , ,