miercuri, 26 noiembrie 2014

Andalou Naturals Glycolic Mask Pumpkin Honey Brightening

   Am văzut această mască la una din blogeritele preferate( A Beauty Tale) şi am achiziţionat-o şi eu în ideea că are acid glicolic, eu nu sunt chiar la prima experienţă cu acest acid (am  folosit o perioadă o cremă ).
Pe lângă culoarea aceea de dovleac are inclusiv mirosul care nu e deloc deranjant.



 Ce promite:
-reînnoirea celulelor
-repară celulele deteriorate
-regenerează celulele sănătoase
-produsul nu conţine:gluten, parabeni,phtalaţi,sulfaţi
-produsul este vegetarian şi netestat pe animale
Cantitate: 50 ml

Preţ: 11,96$ de pe siteul iherb.com



 Prima impresie de la prima utilizare a fost wow. Spre deosebire de cremă ( care necesită mai mult de două săptămâni de utilizare) are un efect instant, ceea ce mi s-a părut foarte interesant.
Prima utilizare a decurs aproximativ aşa: am folosit clensearul pentru a curăţa tenul, după care am aplicat pe tenul uscat masca.



 Prima impresia o fost de mici pişcături şi o uşoară senzaţie de încălzire, după care au început să-mi lăcrimeze ochii. Am rezistat  şi senzaţia a încetat după câteva minute, am stat cu ea aproximativ 15 minute  după care am îndepărtat-o cu ajutorul apei şi a unei dischete demachiante, altfel nu se poate deoarece când se usucă este greu de îndepărtat. 
Tenul rămâne câteva minute mai roşu, dar acest efect dispare...prima dată m-am speriat puţin. După tot acest procedeu aplicaţi o cremă hidratantă, efectul acestei măşti îl veţi observa a doua zi dimineaţa când tenul este mai luminos şi strălucitor.
Deşi cantitatea pare micuţă , trebuie aplicat puţin produs aşa că această mască ajunge aproximativ două luni cu aplicare odată pe săptămână.
Singurul minus pe care l-am găsit acestei măşti este faptul că de câte ori o aplic de atâtea ori îmi lăcrimează ochii , nu ştiu exact care ar putea fi cauza.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,