marți, 26 august 2014

Sierra Bees Calendula Soothing Skin Cream with Manuka Honey

   Nu prea obişnuiesc să îmi aplic creme pe faţă, dacă la măşti am răbdare infinită la creme de faţă nu am, de obicei folosesc cremele de faţă doar în momente de "criză" să zic aşa. 
O astfel de situaţie m-a determinat şi pe mine săptămâna trecută să fiu perseverentă în aplicarea ei. Mi-am ars o porţiune de piele datorită folosirii neadecvate a exfoliantului. Recunosc că cele mai multe ori tot ce a dăunat tenului meu nu a fost datorită produsului ci datorită mie. Când m-am întors din concediu am început să am probleme cu tenul, când sunt acasă am foarte multă grijă aplic măşti şi tot ce trebuie, dar în concediu las acasă majoritatea lucrurilor care fac bine şi tenul meu s-a răzvrătit.Din prea mult exces de zel mi-am aplicat exfoliantul doar în zona problemă, dar m-am gândit ca să mai aplic odată pentru efect mai rapid...mare greşeală. Efectele dezastrului meu s-au văzut în aproximativ opt ore, şi m-am ales cu câteva staturi de piele în minus în zonele problemă.Usturime, roşeaţă...arată rău...M-am gândit că se mai calmează până dimineaţă, dar nu a fost aşa dimineaţă a arătat mult mai rău, aşa că am fost nevoită să caut alternative. Aveam această cremă de la comanda ulterioară pe iherb.com era încă sigilată, aşa că am desfăcut-o şi am aplicat pe zonă. Primul efect observat a fost că nu mă mai ustură pielea, mi-a hidratat bine zona. Am tot reaplicat de câte ori simţeam pielea uscată sau sensibilă.Am continuat să reaplic crema în fiecare zi, până la vindecare.



Descriere:
-este potrivită tuturor tipurilor de ten şi tuturor vârstelor
-conţine miere de Manuka
-conţine 5% extract de gălbenele
-PH echilibrat
-făcut cu ingrediente biodegradabile
-nu conţine:sulfaţi, conservanţi, nu sunt testate pe animale
Ingrediente:Water (aqua), caprylic/capric triglyceride¹, calendula officinalis (marigold) flower extract, cetearyl olivate, sorbitan olivate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, cetyl alcohol¹, Gluconolactone², aloe barbadensis (organic aloe vera) leaf juice, honey (manuka), sodium benzoate³, stearic acid¹, helianthus annuus (hybrid sunflower) oil, coco-caprylate/caprate, benzyl alcohol4, trisodium ethylenediamine disuccinate, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, tocopherol (non-GMO), salvia officinalis (sage) oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, yucca schidigera extract, pansy (viola tricolor) extract) citric acid5
¹Plant derived, ²Plant Derived Preservative, ³Food Grade Preservative, 4Natural Grade, 5Naturally Derived

   Eu am cumpărat-o de pe iherb la ofertă şi am dat pe ea doar 1,95 $, preţul întreg scria 15,16 $ ceea ce este mult.Dacă ar fi să îl reachiziţionez la preţul întreg mai bine cumpăr unguent de gălbenele. Cel mai mare plus al acestei creme este că intră în piele şi nu lasă un strat lucios cum face unguentul.


   Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram




Etichete: , , , , , ,