miercuri, 12 martie 2014

L'Oreal Preference Wild Ombres N"1

Astăzi a venit timpul să vă povestesc despre experienţa mea cu L'Oreal  Preference Wild Ombres N"1 şi pot să spun că, chiar sunt mulţumită de rezultat. Am văzut acest produs acum aproximativ două, maxim trei luni şi asta doar în reviste şi recunosc că atunci când l-am văzut pe raft, m-am gândit că trebuie încercat. De fapt eu nu îmi doream ombre, ci să îmi deschid culoarea la vârfuri. Cum am trecut prin tot felul de experinţe de când am decis să devin roşcată, am şi schimbat multe branduri şi nuanţe pentru a ajunge cât se poate de aproape de culoarea mult visată, problema cea mai mare fiind vârfurile care întotdeuna sunt cu câteva  nuanţe mai închise decât rădăcina. Eu am părul meu natural un şaten închis, până şi nuanţa pe care o am acum de roşcat a ieşit cu greu şi în mare parte pentru că am mult păr alb. Aşa că am cumpărat acest decolorant pentru a deschide vârfurile, dar la nivelul în care acestea să nu fie blonde, chiar am încercat mai demult să mă fac blondă şi nu îmi stă deloc bine,  aşa că eu am lăsat compoziţia pe păr doar 30 de minute  ceea ce a fost suficient pentru a-mi deschide părul şi oricum cu timpul el se va mai deschide la culoare.
Ce conţine:
-peria expert
1.pudră activantă
2.cremă revelatoare
3.cremă decolorantă
4.şampon protector
5.mănuşi
Prepararea:
-se desface flaconul cu cremă revelatoare(2), se adaugă  pudră activantă (1) şi crema decolorantă (3), după care se agită mixul
Modalitate de aplicare:
Se împarte părul în două secţiuni începând din spate , dacă aveţi părul scurt mai este nevoie şi de câteva agrafe pentru a fi mai uşor de împărţit părul, eu am părul de lungime medie şi m-am descurcat şi fără agrafe. Am pus mănuşile după care am aplicat amestecul de ombre în mod egal pe perie, până acesta era acoperit  şi am început să aplic începând din spate spre faţă.După aplicare se stă  cu amestecul între 25-45 de minute în funcţie de cât de intens vreţi să fie, după care părul se spală cu şamponul protector.
Cum mi se pare:
Mă declar mulţumită de rezultat, când am aplicat-o m-am gândit că nu am nici o şansă să îmi deschid culoarea părului, dar a făcut-o , după ce am stat jumătate de oră cu mixul în păr şi m-au uitat în oglindă am văzut că s-a deschis nuanţa m-am temut să nu fie blond..dar a fost suficient şi m-am spălat pe cap.
    De ars părul a făcut-o, dar foarte puţin, cel care era mai fragil, dar nu a uscat vârfurile cu toate acestea ca şi precauţie am aplicat a doua zi o mască din ulei de cocos pentru hidratare.Este un produs care cu siguranţă îl voi reachiziţiona de câte ori este nevoie( normal că după ce s-a uscat părul m-am gândeam că îl mai puteam lăsa un pic, dar data viitoare).

Etichete: , , , , , , , ,