luni, 29 decembrie 2014

Ofertele team building, pentru fiecare situatie si organizatie

            Team building-ul ca si activitate organizata, profesionista, prezinta beneficii uriase pentru orice organizatie care alege sa desfasoare un asemenea program. Insa, team building-ul adevarat, care respecta conceptul original de team building se realizeaza de o echipa pregatitta in acest domeniu, urmand un program bine stabilit, cu obiective clare. O iesire cu firma la iarba verde, sau undeva in natura nu este activitate de team building, doar pentru ca membrii organizatiei petrec timp impreuna nu inseamna ca desfasoara activitati de team building.            
    Mai multe oferte de team building gasesti la VerticalAdventure - aici poti sa alegi din activitatile pe care le desfasoara cei din echipa Vertical si  sa creezi impreuna cu ei un program special pentru tine si nevoile tale.


Team building-ul necesia coordonare, structura, o premisa de baza, o tinta, un scop, si mai multe mijloace si modalitati de atingere a acelor scopuri. Este nevoie de realizarea unor activitati concrete de team building, activitati in care membrii grupului sa interactioneze, sa isi imbunatateasca relatiile dintre ei, nivelul de comunicare cat si increderea in sine. Sa se cunoasca reciproc si sa se cunoasca pe sine. Diversele oferte de team building prezinta numeroase oportunitati de indeplinire a scopurilor pe care le are organizatia in plan. Team building-ul poate fi realizat atat ca raspuns la o problema in cadrul grupului, cat si ca mijloc de imbunatatire a nivelului de colaborare din organizatie. Team building-ul asta face pana la urma, creeaza colaborare acolo unde nu exista si imbunatateste colaborarea acolo unde este deficitara. Acest lucru se realizeaza prin crearea unei echipe unde erau doar un grup de oameni, prin crearea unui sentiment de cunoastere si incredere unde era teama sau nesiguranta.
            Ofertele de team building, fiecare in parte, prezinta un anumit scenariu, astfel poti sa alegi care varianta ti se potrivestete tie sau organizatiei tale sau poti sa creezi un plan special impreuna cu specialistii de la VerticalAdventure.