joi, 15 ianuarie 2015

Alege mai ușor cu Food Panda

    Este ora prânzului, stau în fața monitorului și mă gândesc ce să îmi iau la prânz, alegere dificilă în fiecare zi mai ales că îmi place să diversific mâncarea.Dar ce faci când te saturi de mâncărurile tradiționale mai ales că au trecut sărbătorile și ai încerca de exemplu de la specific chinezesc și dacă se poate să nu pleci de la lucru ci, cineva să vină și să îți aducă mâncarea.
Internetul ne-a facilitat căutarea și cu un singur click, opțiunile apărute sunt nenumărate, dar caut ceva special așa că am ales Food Panda. 


Dacă deschideți pagina lor www.foodpanda.ro veți înțelege și motivele ,pe lângă ușurința de navigare pe sit primul lucru care trebuie făcut este căutarea unui restaurant din apropierea locației în care te afli, strada și numărul..click și am găsit zece restaurante....Recunosc că am rămas plăcut suprinsă mai ales că lucrez după ieșirea din oraș.Ce mi se pare foarte util este că la fiecare restaurant apar :prețul minim de comandă și o gamă variată de meniuri.
Există și aplicație pentru telefonul mobil, ceea ce facilitează și mai ușor navigarea.

Voi ați încercat Food Panda?

Wellaton 7/74 Rosu irlandez

   Trebuie să recunosc că sunt tare atrasă de reclame, îmi place să mă uit ce apare nou şi dacă se poate să şi ajung să încerc cu atât mai bine.



Mă vopsesc de luni bune cu aceaşi vopsea, dar când am văzut reclamă la tv cu aceasta de la Wellatone nu am putut să rezist să nu o achiziţionez.

Ce conţine cutia:
-1tub vopsea
-1 sticlă revelator
-1 tratament intens gloss pentru ziua 1
-1 loţiune de reîmprospătare a culorii ziua 15
-1 tratament intens gloss ziua 30
-2 seturi mănuşi+instrucţiuni de utilizare
Modalitate de aplicare:
După ce se toarnă vopseaua ăn sticla cu revelator , se agită bine  după care compoziția rezultată se aplică pe părul umed și se lasă să acționeze 40-50 de minute.

  Deși pe ambalaj culoarea arată cam ca ce îmi doream , în realitate nu a ieșit așa și sunt dezamagită. E adevărat că la rădăcini am părul mai închis și mă așteptam ca acolo să iasă mai închisă culoarea, dar la vârfuri e deschisă și de aceea mă gândeam că va arăta ca pe cutie. 
Rezultatul este o culoare mai închisă decât îmi doream,și așa a rămas aproximativ o săptămână după ce m-am vopsit,după două spălări pe cap culoarea a început să semene tot mai mult cu cea de pe cutie. Am rămas plăcut surprinsă că nuanța era pe toată lungimea părului aceeași (exceptând rădăcinile). Am ajuns să aplic și după 15 și 30 de zile de la vopsire  loțiunea de împrospătare și gloss-ul  și parcă m-am vopsit din nou după aplicarea acestora. Părul a rămas cu un luciu foarte frumos și ușor de pieptănat.

    În imaginea de mai sus este culoarea mea înainte de vopsire și după vopsire...Înainte avea destul de multe nuanțe , acum culoarea este uniformă.
Stau să mă gândesc dacă mai merită sau nu să o mai achiziționez, mai ales că nu îmi acoperă bine părul alb deși am stat cu ea 50 de minute.

Și voi sunteți tentate să achiziționați produse care apar în reclame?

Etichete: , , , , ,