luni, 15 februarie 2016

Scapă de acnee, în 4 pași

Clinici dermatologice de top din București și Ploiești oferă evaluări și analize gratuite împotriva acneei, din 1 Martie

  • Clinicile Bioderm din București și clinica Hello Dermaskin din Ploiești vor derula, pe tot parcursul lunii martie, o campanie care are ca scop educarea și informarea pacienților cu privire la acnee și tratamentul corect al acestei afecțiuni, de care suferă atât adolescenții, cât și adulții.
  • Pacienții vor beneficia de o evaluare gratuită menită să determine stadiul și cauzele acneei și de un examen micologic gratuit, foarte important în stabilirea diagnosticului și soluțiilor de tratament.
  • În clinicile participante la campanie, tratamentul acneei se bazează pe tehnologii de ultimă generație – fototerapie cu lumină albastră sau roșie – ca alternativă la tratamentul agresiv cu antibiotice.

Aflați mai multe »

Etichete:

Dove Nutrium Moisture: go fresh, caring protection, gentle exfoliating

     Anul trecut când au apărut noile geluri de duș Dove, am fost atrasă de ele ca un magnet în primul rând curiozitatea mare pe care o am pentru tot ce apare nou , iar al doilea rând ador produsele lor . O lungă perioadă de timp am folosit produse de îngrijire a părului, iar în baia mea se găsește cel puțin un produs marca Dove.
Când am intrat în posesia lor erau patru , acum am rămas doar cu doua geluri de duș pe care le folosesc pe rând.Gama este de fapt relansată și are o nouă formulă revoluționară care asigură o mai bună hidratare de la prima utilizare.



Aflați mai multe »

Etichete: