vineri, 15 ianuarie 2016

Spectrum of strars by Teeez

În urmă cu ceva timp am participat la un concurs organizat de Pick N Dazzle pe pagina lor de Facebook, unde datorită vouă am câștigat două farduri de ochi . Le-am primit în două cutii diferite, de aceea am amânat să vă arăt cum sunt puse una lângă alta să se vadă diferența. 
După cum scrie și în titlu ele aparțin brandului Teeez Trendy Cosmetics și fac parte din seria Spectrum of stars, există mai multe serii dar acesta mi se pare mult mai classy decât restul...și aici clar mă refer la ambalajul foarte drăguț, și celelalte game au ambalaje care îți fură ochii dar acestea sunt deosebite. Sunt niste biluțe mici, aurii care se desfac prin deșurubare.








Nuanțele pe care le am eu sunt:apricot sheer și splendor sunset.
Am ales aceste două nuanțe deoarece sunt versatile în realizarea unui machiaj simplu, de zi realizat în cinci minute.
Două culori cu irizații și cu finish semi-metalic, din păcate destul de greu de surprins în fotografii. Între timp am descoperit că sunt și rezistente, le-am scăpat pe jos( așa pățesc dacă nu mă uit cum le așez) și s-au rostogolit, ambalajul a rămas intact și fardul din înăutrul cutiei la fel. Un singur minus i-am găsit acestor produse și anume rezistența pe pleoape fără bază pentru fardul de ochi culoarea dispare treptat.
  Din păcate aceste farduri și acest brand se găsesc doar în cutia Pick N Dazzle și nu se comercializează în magazine.

Etichete: , ,