joi, 16 ianuarie 2014

Inscriere event 29 martie HAPPY 1ST ANNIVERSARY

  
  Pentru fetele care sunteti din Timisoara, sau din imprejurimi si vreti sa veniti la event va rog sa imi lasati coment sau sa trimiteti un email cu numele si mailul. Cu cateva zile inainte voi anunta fetele care sunt invitate
In total vom fi 11 persoane!
Locatie: Starbucks Iulius Mall ,Timisoara
Data: 29.03.2014
Ora:14:00


Sponzori


Etichete:

16 things about me

Hey girls! Azi am decis sa fac un tag pe pare l-am vazut la Anyta si mi s-a parut foarte interesant, am zis ca il fac si eu. Pe ici colo ati mai citit cate ceva, voi cele care imi cititi postarile zi de zi, dar unele din lucrurile de mai jos poate nu, deci enjoy!

1. Sunt o persoana traznita desi, la prima vedere, cine ma cunoaste ar zice ca sunt cea mai serioasa persoana ever, dar chiar nu sunt, fac bascalie de ce imi trece prin cap in momentul acela si cu cat sunt mai plictisita, cu atat debitez mai mult.

2. Ultima fixatie a mea sunt ojele, am trecut de la makeup la oje, asa in joaca la inceput dar acum am o micuta colectie care se extinde in fiecare saptamana.

3. Daca cunosc pe cineva si nu imi place la prima vedere, nu imi schimb niciodata parerea despre acea persoana, poate sa fie si cea mai grozava din lume pentru altii, pentru mine never.

4. Ma plictisesc repede de orice, oricat imi place de mult .

5.Am o obsesie cu termenele limita, de aceea cred ca imi este cel mai dor de facultate,cand trebuiau predate proiectele.

6.As dori sa dau timpul inapoi sa imi traiesc studentia, nu am facut-o pentru ca am fost nevoita sa lucrez, deci recunosc ca am tras chiulul de la cursuri, nu am iesit cu colegii.

7. Daca ma apuc sa gatesc si nu am chef, nu imi iese mancarea, sotul meu zice ca o fac fara "dragoste" :)
Deci v-ati prins ca nu prea gatesc, nu sunt dezastru, doar ca nu am chef.

8.Nu beau cafea decat de 2-3 ori pe an cand merg in vizita la cineva si nu are altceva sa imi dea de baut. Ca sunt Cola addict stiti! :)

9.Sunt punctuala si nu sufar oamenii care nu sunt, de aceea nu inteleg nici sfertul academic...exista ceas deci nu exista scuza !

10.Sunt foarte agitata de felul meu, si ma enerveaza oamenii care se misca in reluare.

11.Nu sufar oamenii ipocriti , cine nu ma sufera si nu ma accepta asa cum sunt eu, sa nu se oboseasca sa ma faca sa cred altfel, ii citesc prin gesturi.

12. Intotdeuna imi urmez primul gand care imi trece prin cap, am gresit de cateva ori si am vazut ca primul gand e the best!

13.Nu imi place sa manc singura, prefer sa nu manc deloc.

14.Analizez tot ce mi se zice si intorc pe toate partiile, boala profesionala cred.

15.Colectionez orhidee, as vrea sa am un spatiu mare unde sa tin o gramada de orhidee si imi doresc foarte mult o orhidee de vanilie, desi stiu ca este greu de intretinut.

16. Incerc de ceva timp sa ma apuc din nou de pictat, dar dintr-un motiv sau altul inca nu m-am apucat sa achizitionez cele necesare.

Cred ca, cam atat dar as mai fi gasit cate ceva de scris, nu ajungeam la 50...dar mai aveam.