miercuri, 18 februarie 2015

Missha Black Ghassoul Tightening Mask Review

 Când vine vorba de măști pentru ten, recunosc că nu mă pot abține. Îmi place să am cât mai multe și cât mai variate, astfel că atunci când am chef de o zi de spa acasă să deschid dulapul și să am de unde alege. M-a întrebat acum ceva timp cineva câte măști am și am fost și eu curioasă să le număr, aproximativ 40 luând în considerare cele la plic pentru o singură aplicare. Mie tot nu mi se pare că am multe sau destule. 


Când am văzut prima dată această mască de la Missha am decis că neapărat trebuie să o încerc.
 Ce promite:
-curăță porii și îi micșorează
-controlează sebumul și problemele tenului
-hidratează tenul și îl lasă cu o senzație de prospețime
 Nu conține: talc,parabeni, uleiuri minerale și parfum
Preț:47 ron de pe siteul Aoro
Cantitate: 95 g
 Ingredients: Water (Aqua), Kaolin, Butylene Glycol, Bentonite, Propylene Glycol, Moroccan Lava Clay, Glycerin, Zea Mays (Corn) Starch, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Palmitic Acid, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic Acid, Charcoal Powder, Fomes Officinalis (Mushroom) Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Rhus Semialata Gall Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sanguisorba Officinalis Extract Pelargonium Graveolens Extract, Uncaria Gambir Extract, Titanium Dioxide, Polysorbate 20, Panthenol, Steareth-21, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethylaurate/VP Copolymer, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, CI 77499


Trebuie să recunosc că culoarea este cam ciudată, mă așteptam la negru după denumire dar este gri închis (nu e problemă dacă vrei să sperii pe cineva și e întuneric, reusești cu brio). 
Mirosul este destul de plăcut și destul de fin având în vedere că este dat de ingredientele măștii și nu de vreun parfum artificial.
Ce mi-a plăcut încă din prima: masca a venit cu o spatulă separată , ceea ce mi se pare mult mai igenic decât să îți bagi degetele în recipient și pe deasupra cu spatulă poți întinde produsul pe față deci risc minim de a întinde masca în toata baia.
Mi s-a părut încă de la prima aplicare foarte bună, cu efect imediat dar cam ca la toate prdusele care promit micșorarea porilor efectul acela dispare după două sau trei zile. Tenul rămâne curat cu o senzație de prospețime, cu toate acestea am observat că în zonele uscate nu este foarte prietenos uscând pielea mai tare de aceea nu cred că e recomandat unui ten uscat.

Etichete: ,