marți, 2 iunie 2015

Am încercat gama Garnier Ultra Doux Marvellous Oils

  Am încercat o parte din gamă , în afară de uleiul de păr care trebuie să recunosc  mie mi-a trezit o oarecare curiozitate dar nu am găsit să îl cumpăr din nici un magazin fizic așa că m-am lăsat păgubașă pentru moment. 
Când a apărut gama m-a nimerit la fix, chiar eram pe terminate cu celelalte produse pentru păr de la ei și am zis să încerc noutățile.
Am mers prima dată în Dm, unde nu am găsit decât șamponul (de obicei cei din Dm au noutățile la prețuri foarte bune, dar de data asta nu au nimerit-o) dezamăgită am mers în Auchan unde am găsit  trei din cele patru produse ale gamei. 



De la ce se trage denumirea produselor Marvellous oils, cred că v-ați prins..nu are un singur ulei benefic ci o combinație :uleiul de argan care ajută la hrănirea părului, îl potejează și îl lasă suplu și mătăsos și ulei de camelie care conferă strălucire părului.
 Mirosul este fructat, dulce, proaspăt nici nu aș putea să îl descriu exact..un adevărat deliciu, care din păcate dispare după câteva ore, dar asta se întâmplă cam la toate produsele de păr pe care le-am încercat.


Șamponul are o consistență lichidă și prima impresie a fost cel puțin la mine :"cu siguranță în două săptămâni îl termin" dar spre suprinderea mea chiar este spornic , o cantitate mică de produs este suficientă deoarece face multă spumă.
Șamponul și balsamul folosite împreună lasă părul hrănit și cu un luciu superb iar masca completează cu brio gama.Ca la toate produsele reușesc să termin balsamul înainte să ajung să termin șamponul asta datorită lungimii părului, folosesc balsamul și masca de la jumătatea părului...niciodată la rădăcină deoarece am rădăcini cu tendință de îngrășare rapidă. 


Balsamul are o consistență suficient de lichidă cât să nu alunece din păr, lasă părul ușor de pieptănat și cu un luciu de păr sănătos.


Pentru un plus de hidratare folosesc o dată pe săptămână masca are o textură mai densă decât balsamul și îmi place să o las să acționeze mai mult pe păr, până ajung să termin de făcut dușul.
A meritat achiziția?.... sinceră să fiu da, chiar mă împac bine cu această gamă și prețurile sunt accesibile,șamponul și balsamul costă între 8 și 9 ron depinde de unde a fost achiziționat iar masca undeva la 15 lei.Am văzut această gamă în toate magazinele mari în care am fost, deci este  foarte ușor de găsit și achiziționat.Acum mai rămâne de încercat doar uleiul de care sunt foarte curioasă , mai ales că vine vara și hidratarea este cuvântul de bază.

Etichete:

Instalife:mai

Mai ștergem o lună de pe calendar, incredibil că am ajuns la jumătatea anului...parcă văd că acuși merg în concediu (cu toate că încă nu am stabilit data exactă), după concediu iar zboară timpul și iar se încheie un an și tot așa...


Am început luna, printr-o plimbare frumoasă până la Castelul Huniazilor, după care a urmat rezervația de zimbri și Mănăstirea Prislop ..chiar în ordinea de mai sus deoarece sunt destul de aproape una de alta și era păcat de ratat. Chiar dacă stau să mă gândesc, ies rar din oraș dar sper că odată cu vara plimbările vor fi mai multe nu numai de zile libere și în concediu.



Deși îmi tot propun să mănânc sănătos sinceră să fiu, încă nu am apucat..am o scuză bucătarie mică , nu pot să mă desfășor în ea și să gătesc în voie..lucru pe care trebuie să îl schimb când mă mut..promit să experimentez și poate să pun și ceva rețete.


Și dacă tot vine vorba de rețete zilele trecute am fost la un Party Tupperware, puteți găsi postarea mea împreună cu rețete în postarea de aici.


Încă o lună în care am fost norocoasă și am fost aleasă printre cele 1000 de persoane la una din campaniile BuzzStore , așa că zilele următoare revin cu o postare cu impresii legate de aceste capsule.


Cutiuța mea Pick N Dazzle de această lună m-a surprins plăcut cu produse de care chiar am nevoie...crema cu protecție solară pentru corp a fost una din dorințele mele mai ales că îmi este greu să mă decid ce să cumpăr ...

Unica am achizitionat-o pentru exfoliant deși mai am unul..dar sinceră să fiu nu m-a impresionat, nici nu e bun  dar nici rău..așa că nu am decât să îl dau mai departe poate cineva îl va aprecia mai mult decât mine.Nu puteam să ratez să achiziționez revista Cosmopolitan...care mi se pare schimbată și nu tocmai în sensul pozitiv.
Luna mai a fost lejeră, plină de suprize sper ca și luna iunie va fi la fel