luni, 2 februarie 2015

Instalife: ianuarie

    Îmi este dor de Instalifeurile săptămânale, aveam parcă mai multă motivație să fac poze  acum că a devenit ceva lunar sper să reușesc să mă țin și să postez la începutul lunii poze din luna precedentă. 
E  deja luna februarie, nici nu știu cum a zburat timpul atât de repede parcă ieri-alaltăieri era Crăciunul și sorbeam un ceai acasă în fața laptopului.


      Îmi este dor de zilele în care dormeam cât vroiam și ieșeam la cafea fără grijă și stres că mâine trebuie să merg din nou la lucru.Am rămas fixată încă pe delicioasă Gingerbread Latte păcat că este ediție specială, aș putea bea oricât.



Din seria  deciziilor de anul nou: de la anul voi mânca sănătos și încerc să fac și mișcare, s-a cam ales praful prima lună din an a fost "dezastru culinar".În fiecare seară timp de vreo două săptămâni cina mea a fost Nutella pe pâine și lapte și ca să închei partea cu delicii chipsurile noi m-au fermecat ,am încercat doar aceste două sortimente și cu siguranță le voi reachiziționa.



O lună cu noi produse de testat, revin cât de curând cu postările aferente....



Nu mi-am achiziționat prea multe Pick NDazzle la care sunt abonată și oricum vine în fiecare lună, dar am achiziționat și prima mea saună facială..dacă a meritat?! sinceră să fiu da, deși am fost sceptică ..dorința a fost mai mare și nu am nici un regret, prețul bun și ușurința cu care se folosește aparatul m-au cucerit, dar după prima încercare pot spune că mă declar fan. Dacă vreți să vă povestesc detaliat să îmi scrieți. 
O mică achiziție de pe elf.ro, mi-am dorit foarte mult fondul de ten și cum pe iherb nu l-am găsit am pus comanda, a ajuns destul de repede și prețul a fost mai bun pentru că a fost ofertă.Oricum este prima comandă pusă la ei.



Mulțumesc foarte mult Ramo (beautyinsider.ro) pentru agendă,tot nu am scris nimic în ea..îmi este milă să o stric...dar până la urmă nu am de ales :)
   Și cam atât pentru luna ianuarie, în rest îmi ocup viața în continuare între lucru-blog-casî cu mici ieșiri din oraș.
Pentru luna februarie vreau să încep noi proiecte legate de blog,momentan doar puse pe hârtie dar sper că și realizabile ...