marți, 9 iulie 2013

Re-Energizing Green Tea Masque -Skinlite

Si azi ma tin de promisiune si fac requestul ,acesta fiind prima masca de la acesta firma pe care o incerc.Am mai cumparat masti de la ei , dar trebuie sa le incerc si promit ca revin cu pareri.

Re-Energizing Green Tea Masque de la Skinlite
-ea este o masca de  tip wash-off
-extractul de ceai verde  reda elasticitatea pielii  
-uleiul de masline este ultra hidratant si lasa pielea moale
-nu este testat pe animale
este non-comegogenic

Mod de utilizare:
- masca se aplica pe pielea curata si uscata
-masca se aplica uniform si cu un masaj usor , evitandu-se zona ochilor si a gurii
-dupa 5-10 minute se spala fata cu apa rece
-cantitatea pliculetului se poate utiliza doar o singura data

Cand am deschis pliculetul primul lucru placut a fost mirosul, culoarea mastii este un verde transparent avand o consistenta ca si seva de Aloe-Vera .

 Dupa ce au trecut  cele 10 minute, ma gandeam ca poate masca se usuca dar poate am pus eu prea gros ..dupa inca 10 si masca tot in starea in care am aplicat-o ....mi-am dat seama ca pot sa o tin oricat doresc ca ea ramane asa. La efecte: pot spune ca lasa pielea moale si catifela si, desi am tenul mixt m-am impacat foarte bine cu ea si vreau sa o reachiztionez.
Dupa ce am incercat-o m-am gandit ca pana la finalul acestei luni , )cand plec in concediu) voi face mai multe liste cu top masti pentru ca nu pot sa le bag la acesai categorii : de exemplu nu pot scrie ca o masca care ajuta un ten acneeic este mai bun ca o masca hidratanta sunt pur si simplu din categorii diferite...

Etichete: , , ,