luni, 16 februarie 2015

Cum am descoperit Shop Organic +Concurs

Plăcerea mea zilnică este să navighez online în căutarea ofertelor cât mai bune dar și a unor branduri deosebite.





 Recent un brand mi-a atras atenția  și anume KIVVI pe care l-am găsit la ShopOrganic așa că mi-am cam făcut un Wishlist de la ei cu ce îmi doresc.


Am câteva produse  pe care mi le doresc de la acest brand dar pe Organic Shop sunt disponibile diverse branduri cum ar fi: Mayam, Noni Care,Bione, Lavera, Weleda și multe altele așa că este foarte ușor să îți faci shoppingul dintr-un singur loc.

Pe lângă acesta ei se ocupă cu comercializarea a peste 50 % din produsele fabricate în Romania toate acestea fiind marcate corespunzător pentru a fi identificate mai ușor (Raftul cu Miersme, Soapmill, Tofamin Naturali produse cu sare de la Praid).

Ce înseamnă organic și ce înseamnă natural, doi termeni pe care lumea ii confundă destul de des.Pentru natural încă nu există o reglementare strictă în timp ce, pentru organic există. Un produs natural nu este neapărat organic de aceea trebuie urmărit cu atenție pentru a ști exact ce cumperi.
Pe lângă produsele dedicate frumuseții și îngrijirii pe siteul Shop Organic puteți găsi produse alimentare , detergenți pentru îngrijirea casei dar și accesorii.

Cumpărăturile se pot face online sau telefonic în funcție de cum vi se pare mai practic.

Ca modalitate de plată puteți alege: la livrarea produsului, cu virament bancar, plata cu cardul de credit sau chiar în rate în anumite conditii( detaliile le vedeți aici ).

Livrarea se face doar prin curier la comenzi mai mari de  200 lei în țară și 100 lei în București  costul transportului este 0, în cazul unei valori mai mici transportul diferă în funcție de :dacă stați în Ilfov (linia de centură) și București este 9 lei cu Fastius Courier iar în restul țării se face prin Urgent-Cragus Courier și costă 15 ron. 
 www.shoporganic.ro https://www.facebook.com/shopOrganic.ro http://shoporganicro.blogspot.ro/
0736742642 (073ORGANIC)



CONCURS

 
Premii: 
Cerințe:
  • postați  pe Facebook produsul preferat de pe site-ul www.shoporganic.ro și să specificați  de ce îl preferați
  •  la această postare lăsați linkul aferent cerinței de mai sus
Durata:
  •  începe azi 16.02.2015 și durează până în data de 02.03.2015(inclusiv) urmând ca în termen de 2-3 zile de la încheiere să anunț câștigătorul care va fi extras cu random.org

Succes



Etichete: