marți, 2 septembrie 2014

Jurnal de dieta sau cum mi-am schimbat stilul de a manca....(saptamana 1)

    A trecut şi prima săptămână de dietă, am decis să urmez Dukan (doar primele două zile de atac) m-am documentat foarte bine înainte să încep.Mi s-a părut încă de la început destul de grea, mai ales că este destul de strictă.
 Ca la orice dietă nu este permis să mănânci:dulciuri, nimic prăjit în ulei, nu ai voie să foloseşti zahăr , seminţe de orice fel.



Luni şi marţi
Am mâncat pe parcursul întregii zile şuncă presată de pui, cred că după ce termin  nu o să o mai suport cel puţin am mâncat de la Campofrio şi am rămas neplăcut suprinsă de calitatea proastă a produsului. 
La cină într-o seară ton în suc propriu, iar a doua trei ouă fierte.Între am mai mâncat câte un iaurt cu 0,1% grăsime indicat era să fie 0,0% dar nu am găsit aşa că a trebuit să mă mulţumesc cu acesta.
Primele două zile au fost şi cele mai dificile, pentru că îmi era foame tot timpul, ceea ce pentru mine e ceva normal..să nu mai zic şi ce poftă mi-a fost de orice.
De miercuri .....
Miercuri parcă a trecut fără prea multă "foame" cred că stomacul meu s-a obişnuit cu mâncare puţină. Am mâncat toată ziua iaurt şi la cină frigărui de pui cu roşii.

Cum nu mai mănânc deloc pâine în afară de mica scăpare am înlocuit pâinea cu roşii, dar cum îmi plac roşiile nu am nici o problemă. 
Încerc să mă adaptez din mers, şi să rezist tentaţiilor înlocuid mâncarea nesănătoasă cu ceva sănătos.
Cea mai mare realizare a mea din această săptămână este că nu mai am poftă de Cola...deloc, am înlocuit cu apă minerală deşi şi aia rar.Am observat că mănânc puţin şi mă satur repede şi mă ţine câteva ore senzaţia de saţietate.

Singurele "păcate" culiare ale săptămânii au fost:
-joi o mini pizza, era cât palma...
-duminică o bomboană de ciocolată
-jumătate de felie de pâine cu salată de vinete, nu ştiu dacă pâinea sau vinetele au fost de vină dar parcă nu aveau nici un gust




   Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , ,