marți, 9 septembrie 2014

InstaLife # 36

  S-a dus şi prima săptămână din luna septembrie, cu siguranţă s-a dus şi vara...începe şcoala şi cel mai mult se simte  după traficul infernal pentru care mă înarmez cu multă răbdare şi un cd nou pentru ascultat în maşină.



Vara aceasta chiar mi se pare că a venit şi a trecut foarte repede mai ales datorită faptului că nu a fost chiar aşa cum m-am aşteptat.



Stocul de la lucru, am mâncat toată săptămâna iaurt şi de câte ori aveam poftă de dulce un Activia.Mi-a plăcut foarte mult, are o grămadă de ananas aşa că voi rămâne fidelă acestui sortiment. Iartul de la Zuzu mi s-a părut mai bun decât cel de la Vadul, aşa că şi acesta rămâne.



Mic dejun relaxant timp în care am răsfoit revista Avantaje, achiziţionată pentru scrubul de corp. Eu nu am găsit scrub cu ciocolată, doar cu shea dar e bun şi acela.



Dacă tot a fost săptămâna asiatică am profitat să cumpăr ceai de la Arizona, delicioase ambele.




A ajuns coletul de la Produse cosmetice, voi reveni cu păreri în următoarea perioadă.

Ceai şi relaxare, ador să merg la Segafredo, asta mai mult pentru îngheţata de acolo, dar cum regimul nu îmi permite am băut un ceai îndulcit cu miere.


Ador pisicile şi cum din păcate nu o pot avea pe a mea din cauza spaţiului mic, dar pe această pisică  o ştiu de o grămadă de ani şi parcă pe zi ce trece e tot mai frumoasă...pardon frumos pentru că e băiat se numeşte Tommy eu îi zic Snukles <3

O săptămână uşoară vă doresc.

Etichete: