duminică, 3 august 2014

Comanda Iherb nr. 6

   Tehnic vorbind aceasta este a şasea comandă făcută pe Iherb.com, aceasta a ajuns destul de târziu şi cu coletul desfăcut şi cu ceva verde care s-a scurs, am ajuns să constat că era pixul pus de ei.Când am făcut comandă era ofertă :dacă cumperi de 40 $ nu plăteşti transport ,adica cei 4 $ aşa că am făcut o comandă de 43$ , dar nu am achiziţionat doar pentru mine ci m-am asociat cu încă cineva.


Dischetele de la Stridex, care mi s-au părut foarte atrăgătore mai ales că este un brand pe care nu l-am mai încercat şi raportul cantitate-preţ mi se părea foarte bun.Beauty Without Cruelty Facial Cleanser 3% AHA , achiziţionat pentru că mi s-a părut foarte intersant mai ales ca şi compoziţie şi ceea ce promite fiind un produs vegan şi fără săpun destinat tenului normal şi gras, rămâne de văzut dacă este bun de ceva. Costă 8,61 $ dar are 250 de militri şi un recipient cu pompă ceea ce mi se pare foarte practic.Are un miros plîcut si deţi nu conţine săpun produsul face spumă.




Pentru că de ceva timp mi s-a terminat unul din ceaiurile preferate am decis să îl reachiziţionez, cel mai mult din toate sortimentele îmi place 21st Century Health Care Herbal Slimming Tea Caffeine Free Natural ..l-am mai încercat şi pe cel cu lămâie dar nu m-a convins aşa că am rămas la acesta cu aromă naturală. Mi se pare la aromă ca seamană foarte bine cu cel antiadipos chinezesc, îmi place până şi mirosul de plante.



De ceva timp nu am achiziţionat un supliment cu Omega 3, aşa că Madre Labs Omega-3 Premium Fish Oil mi s-a părut o alegere bună, mai ales după ce am citit beneficiile uleiului de peşte  asupra organismului.

De la secţiunea trials am ales câteva produse, ador această sectiune şi niciodată nu ezit să mă uit după câte ceva aşa că în timp ajung toate în cos. 


Am mai încercat acest gen de plasturi de la ei, dar pentru că au un preţ bun m-am gândit că merită încercaţi şi aceştia: United Exchange Moisturizing Under Eye Treatment. Pentru preţul de 0,50 $ şi pentru două utilizări, poate fi considerat un mic răsfăţ cosmetic.Am tot văzut aceste şosete hidratante şi nu le-am achiziţionat , cu gândul că nu aş avea nevoie de ele dar citind un review m-am gândit să le dau o şansă :United Exchange Moisturizing Socks Shea Butter & Aloe Vera Extract , conţine o pereche de şosete şi costă 0,50 $. Cu atâtea produse de răsfăş încep să plănuiesc o zi de spa acasă, să văd când am timp, dar cred că cel mai probabil după concediu.Am ales şi un ceai, de fapt 3 pliculeţe pentru 0.05$ , deşpre St. Delfour am mai văzut câte ceva pe internet aşa că mă gândesc că merită. Dacă îmi place cel mai probabil voi achiziţiona în varianta full-size. Voi reveni cu părerea mea asupra noilor achiziţii după ce le încerc un timp, deşi încă mai am multe de povestit şi din vechile comenzi.

 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram


Etichete: , , , , , , , ,