vineri, 22 august 2014

Bucle perfecte cu BaByliss....

  Bună dimineaţa!
   Astăzi m-am gândit să abordez un pic o altă temă, nu un review cum v-am obişnuit, ci să vorbim un pic despre părul nostru. Pentru o femeie părul este  cel mai mare atu al ei, drept sau creţ el trebuie să arate bine. Pe principiul o femeie cu părul drept şi-l doreşte creţ şi o femeie cu părul creţ îl doreste drept şi eu mă încadrez aici. 
De mică mi-am dorit părul creţ, mai ales că aveam o prietenă care avea cel mai frumos păr pe care l-am văzut: negru şi cu bucle. Mi se părea fascinant, şi când am început să cresc am încercat de toate să am bucle. 
     Am început cu bigudiurile "moştenite" de la mama mea, erau metalice şi foarte inconfortabile.Dormeam cu ele, iar dimineaţa când mi le dădeam jos, mă durea foarte tare capul de la ele , efectele erau destul de vizibile ..aproximativ două ore buclele mele erau prea creţe, după care începeau să se lase. Nu ar fi arătat ele deloc rău dacă peste tot ar fi fost la fel, dar erau mereu inegale. De aceea de metoda aceasta m-am lăsat repede şi mi-am achiziţionat bigudiuri din acelea de burete cu sârmă la mijloc, probleme normal că au fost..foarte incomode mai ales noaptea, astfel le utilizam doar ziua. Efectul lor a fost bucle inegale, le-am dat deoparte şi am preferat să încerc la un salon , pentru diferite ocazii. Efectele se văd imediat de aceea m-am gândit că cel mai bine ar fi să îmi achiziţionez propriul ondulator.



Uşor de utilizat şi compact poate fi luat în bagaj fără a ocupa prea mult spaţiu.. Fără chinul de a dormi noaptea cu bigudiuri incomode . Am găsit un ondulator care mi-a atras ateniţa şi despre acest brand am auzit destul de multe de accea înclin foarte mult spre el .
Îmi doresc de la el să fie uşor de folosit, să îmi iasă bucle perfecte şi să nu afecteze structura părului totodată dând un luciu plăcut părului fără ca acesta să se electrizeze.Preţul unui astfel de aparat este de 207,37 ron ceea ce nu mi se pare mult având în vedere că un astfel de aparat se cumpără odată la câţiva ani şi  au o viaţă lungă şi se strică foarte greu.Pe lângă aparatul achiziţionat în cutie se află şi o husă în care se ţine şi o mănuşă termoizolantă.
Costurile de transport pentru cei din Bucureşti este de 5 ron, iar pentru restul ţării costurile de transport sunt 14 ron.
Dacă mai are cineva un astfel de ondulator aştept părerea şi sugestiile voastre, mai ales că sunt începătoare în ceea ce priveşte acest gen de aparat.

   Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram





Etichete: ,