miercuri, 20 august 2014

Montagne Jeunesse Pore Strips

  Am văzut multe postări cu aceşti plasturi, unele au fost pro, altele contra dar de când am achiziţionat primul pachet şi până în momentul de faţă am ajuns deja la al cincelea pachet.
  În pachet se află trei plasturi pentru trei utilizări, suficint pentru a-mi face o părere sigură, dar pe care recunosc că mi-am format-o de la prima utilizare drept dovadă că am şi rămas fan al lor.


Ingrediente: VP/VA COPOLYMER, AQUA, SILICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CARBON, POLYSILICONE-11, POLYSORBATE 60, PUMICE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, SORBITAN SESQUIOLEATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CI 77499 (IRON OXIDES) 
Ce face:
-cărbunele din lemul de esenţă tare are calităţi în eleminarea  excesului de sebum şi a punctelor negre
-cenuşa vulcanică ajută la îndepărtarea celulelor moarte
Modalitate de utilizare:
Se aplică pe faţă curată , după ce se reumezeşte zona nasului . Plasturele este negru şi are două feţe, dar se aplică partea lucioasă.Se lasă să acţioneze 10-15 minute, timp în care se usucă şi poate fi îndepărtat cu grijă fără a fi smuls. Dacă totuşi plasturele este greu de îndepărtat trebuie umezit cu apă astfel va fi mai uşor.
Părerea mea:
 Am mai încercat acest gen de plasturi dar de la o alta marca, dar acestea chiar imi plac si cu siguranta le voi reachizitiona  pana gasesc ceva mai bun, in mod evident.
Imi place la ei pretul care este accesibil si faptul ca se gasesc in majoritatea magazinelor, am vazut recent chiar si in magazin de cartier.

                 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram



Etichete: , , , ,