luni, 11 mai 2015

REVLON Uniq One Revlon 10 efecte reale

De mult timp îmi doresc să achiziționez un ser de la Farouk, primit acum mai bine de doi ani în Pink Box m-a fascinat atât de tare încât mi-am propus că atunci când serul pe care îl utilizez se termină să merg să îl cumpăr. Am început căutările prin magazinele online, dar cum vroiam un singur produs nu se merită costul transportului (mi-am propus să nu mai achiziționez produse decât dacă chiar am nevoie de ele) așa că am mers în magazin în mall. Am ieșit dezamăgită pentru că nu îl mai aveau și mi-a spus să revin...așa că am vizitat toate magazinele specializate în căutarea unui produs care să suplinească serul până îl găsesc, așa am ajuns în magazinul celor de la Contrast.


Sunt  destul de multe produse așa că am zăbovit puțin și am văzut o grămadă de produse Revlon, inclusiv balsamuri de păr care au un preț bun 10 lei pentru 50 de ml , ajungi să îți faci ceva impresii după câteva utilizări și dacă îți place poți cumpăra în varianta full-size.Am luat de câteva ori în mână câteva produse, am citit am pus jos am luat altele până am pus ochii pe această mască de tip  spray(fara clatire). Există și variantă mare, dar m-am gândit să îl încerc să văd cum este și după mă decid. Nu am avut răbdare și când am ieșit din magazin am aplicat două pompe pe vârfuri și mi-a plăcut instant mirosul care a persistat până m-am spălat pe cap. 

Acest produs promite să aibă 10 efecte asupra părului:

  •  Reparare pentu păr deteriorat
  •  Strălucire, control asupra părului rebel
  • Protecție împotriva căldurii instrumentelor de uscat, coafat
  • Efect neted, mătăsos
  •  Protecția culorii, cu filtre UVA și UVB
  • Pieptănare ușoară, coafare facilă
  •  Descurcare incredibil de ușoară
  •  Durata mare a coafurii
  •   Prevenirea despicării vârfurilor
  • Adaugă volum părului
Modalitate de utilizare:
Se aplică pe părul proaspăt spălat inlusiv la rădăcina, în funcție de lungimea părului dar și pe păr uscat, în funcție de cum vă place.
Cantitate: 9 ml
Preț:10 ron 
Chiar nu îmi pare rău că l-am achiziționat așa că mă gândesc pe viitor să îmi mai iau și alte astfel de genuri de balsam,dar și pe acesta cu care mă înțeleg bine. Nu aș putea spune dacă are un efect asupra părului agresat de aparatele pentru uscat sau îndreptat părul deoarece nu folosesc decât foarte rar, dar sunt curioasă cum se va comporta ca și protecție a culorii. Deoarece mă vopsesc roșcat, iar roșcatul este o culoare pretențioasa care își pierde luciu și intensitatea repede am observat că, datorită acestui produs apa nu mai este la fel de colorată atunci când mă clătesc deci acesta este un semn bun. Nu îmi încarcă deloc părul (chiar dacă folosesc acest produs la rădăcină), și chiar dacă nu folosesc niciun un aparat părul stă bine, fără a se electriza și este strălucitor.Este exact ceea ce mă aștept să facă un produs profesional pentru părul meu.

Voi ați încercat produsele profesionale de la Revlon?

Etichete: ,