miercuri, 16 septembrie 2015

Review:SELECTIVE PROFESSIONAL all 15 in one Multi-Tratament Spray

    Am strâns câteva produse pentru îngrijirea părului, produse mai speciale despre care vă voi scrie pe rând mai ales că pe unele din ele le testez de ceva timp și mi-am format o părere.



Pentru că de ceva timp am început să îmi îngrijesc părul mai mult decât de obicei, am fost curioasă să încerc acest produs de la un brand necunoscut până acum: Selective Professionale. Brandul poate nu vă suna nici vouă cunoscut dar am fost curioasă să îl testez datorită celor 15 benefii:
1. Repară părul deteriorat
2.Previne despicarea vârfurilor
3.Hrănește în mod eficient
4.Hidratează părul uscat
5.Protejează împotriva razelor UV
6. Conferă corp și volum părului
7.Condiționează fără a îngreuna
8.Permite pieptănarea ușoară a părului
9.Conferă moliciune și catifelare
10. Netezește cuticula
11.Elimină efectul încâlcit
12.Protejează impotriva căldurii
13.Facilitează utilizarea plăcii și 
14.Extinde durata pieptănării
15.Părul rămâne strălucitor și plin de vitalitate
Mod de utilizare:
Poate fi utilizat în două feluri: pe părul umed după ce acesta a fost spălat în prealabil se pulverizează produsul de la o distanță de 20 de cm, după care părul se poate pieptăna și coafa în mod obișnuit sau pe părul uscat: în cazul acesta se pulverizează în palmă și se distribuie pe toată lungimea părului.
Preț:51,99 ron și poate fi achiziționat de pe siteul pentrucorpultau.ro
Cantitate:150 ml
Valabilitate:12 luni de la deschiderea ambalajului



Prima dată când am încercat acest produs am fost plăcut surprinsă de eficacitatea lui, pentru că l-am folosit pe părul umed și vroiam să mă conving că ajută la descâlcirea părului. Am un fir de păr subțire de aceea evit să îl piaptăn imediat după ce mă spăl pe cap, mai ales că are tendința să se încâlcească cu toate acestea produsul a priit părului meu și m-am pieptănat în voie. Vreau să iau promisiunile pe rând și să vă povestesc pe scurt impresii. 
Repară părul deteriorat este o promisiune pe care cred că nici un produs nu ar trebui să îl facă,un produs poate trata și eventual da un aspect mai sănătos dar de reparat părul încă nu aș spune că poate.
Previne despicarea vârfurilor,la acest capitol mi se pare că da se ține de promisiune .
Hrănește și hidratează le-aș pune în același punct, l-am încercat imediat după șamponare fără a aplica anterior un balsam, cu toate acestea mi-a hidratat bine vârfurile.
Protejează împotriva razelor UV, este un beneficiu de care am nevoie mai ales vara când merg la plimbări și nu îmi acopăr capul . Am văzut că culoarea părului are aceeași intensitate deci previne cu succes decolorarea datorită razelor UV.
Conferă corp , volum părului și condiționează fără a îngreuna , cred că această promisiune vă încâtă pe toate mai ales dacă aveți probleme în ceea ce privește lipsa volumului și la capitolul acesta excelează. Hidratează fără a îngreuna podoaba capilară, chiar și a doua zi coafura este impecabilă lăsând părul moale în același timp.Nu l-am putut testa însă la capitolul de protejare împotriva căldurii în urma utilizării plăcii deoarece nu posed așa ceva.
 După fiecare utilizare părul rămâne strălucitor, cu volum și îmi place să folosesc acest produs pe părul umed nu prea îmi place pe părul uscat. 
Singurul lucru care nu îmi place încă de la început la acest produs este mirosul care culmea persită timp îndelungat, cu toate acestea prefer să îl folosesc  înainte de a ieși din casă altfel dispare mai repede.

Ce spuneți vă tentează?


Etichete: ,