vineri, 25 iulie 2014

O vară răcoroasă cu apă termală de la Herculane...

  În una din săptămânile trecute  uitându-mă pe wallul Facebookului am văzut un feed a celor de la Ivatherm care întrebau: "ceva nou, ceva vechi...
Care este cel mai nou produs Ivatherm pe care l-ai introdus în rutina ta de îngrijire? Dar primul produs Ivatherm pe care l-ai folosit vreodată?"

Cel mai nou a fost simplu, dar cel mai vechi a fost şi mai simplu: apa termală spray. 


    Ţin minte că eram în concediu în drum spre mare când am intrat într-o farmacie să cumpăr ceva şi am dat  ochii cu flaconul alb , scris simplu cu albastru..până atunci nu am văzut eu ori nu mi-a atras atenţia ...dar în acel moment m-a făcut curioasă. Am plecat încântată nevoie mare de noua achiziţie, si pe drum l-am folosit din plin..o briză de răcoare într-o vară toridă.
De atunci au mai apărut multe produse de acest gen de la diferite branduri, şi le-am luat pe rând, dar întotdeuna mă întorc la prima mea opţiune.
     Apa termală de la Herculane este bogată în săruri minerale , oligoelemnte şi este bacteriologic pură. Din compoziţia lui calciul  acţionează ca un anti-inflamator , având efect antialergic zincul şi cuprul are rol antiseptic şi cicatrizant astfel că, dacă aveţi tenul iritat apa va calma iritaţia.


    El poate fi folosit în mai multe scopuri: după ras, după epilare , după demachiere sau pentru a fixa machiajul. Dacă suferiţi de arsuri solare îl puteţi folosi deoarece calmează pielea.
Poate fi achiziţionat atât la tub de 100 ml (dacă vreţi să îl purtaţi în poşetă, să fie mai mic şi mai uşor de luat) sau 200 ml, preţul fiind diferit în funcţie de cantitatea aleasă.


Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: ,