marți, 14 octombrie 2014

Beauty Without Cruelty Facial Cleanser 3% AHA Complex

    Intrat de ceva timp în rutina mea de îngrijire a tenului mi-a atras mai mult atenţia din necesitate, decât din curiozitate. Dacă aţi vizitat măcar odată siteul Iherb, aţi văzut câte produse interesante sunt pe acolo.De câte ori intru îmi este greu să mă opresc doar pe ce am nevoie şi de multe ori achiziţionez produse pe care le ţin o perioadă în dulap până încep să le folosesc, nu este însă şi cazul acestui produs.
Când am început să îl folosesc îl alternam cu încă un produs, pe acesta îl foloseam doar seara cum nu mi se părea că acest produs ar avea vreun efect asupra tenului meu am inceput să îl folosesc atât dimineaţa cât şi seara.





 Chiar  dacă nu are săpun clenserul face spumă şi are un miros plăcut , chiar dacă nu are parfumuri sintetice are un miros propriu datorită ingredientelor sale.Este destul de economic având în vedere că este suficientă o pompă pentru fiecare utilizare, şi încă nu am ajuns la jumătatea sticlei aşa că îmi va  ajunge mult timp de acum încolo.
Descriere:
-are beneficii asupra tenului normal şi mixt
-nu conţine parabeni
-produs 100% vegan
-ph echilibrat
Preţ: 8,61 $
Cantitate:250ml
Ingrediente:
Purified water, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, sodium C14-16 olefin sulfonate, cocoamidopropyl betaine, sodium lauryl glucosides hydroxypropyl sulfonate, panthenol, allantoin, magnesium ascorbyl phosphate, glycerine, lavandula angustifolia (lavender) extract*, calendula officinalis (calendula) extract*, lonicera fragrantissima (honeysuckle) extract*, anthemis nobilis (chamomile) extract*, cucumis sativa (cucumber) extract*, tocopherols, glycolic acid, citric acid, malic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, pelargonium roseum (geranium) oil, citrus aurantium (sweet orange) oil*, cananga odorata (ylang ylang) oil*, lavandula hybrida (lavandin) oil*.

Părerea mea:
Comparându-l cu celălalt exfoliant încercat de la Iherb nici nu se compară, calitativ celălat îmi place mai mult.Despre celălalt clenser exfoliant puteţi citi AICI.
Chiar dacă nu are săpun îmi lasă pielea uscată, ceea ce nu îmi place deloc pe deasupara datorită prorietăţiilor exfoliante pe care le are ar trebui să înlăture şi ultimele reziduri de machiaj , ceea ce nu prea face am observat asta mai ales la fondul de ten, de aceea am decis că nu merită reachiziţionat şi prefer să mă întorc la predecesorul său de la Neoteric.

Etichete: , , , , , , , ,

Am încercat Beautywater® Q10....

        În urmă cu ceva timp am gustat Beautywater, asta cu ocazia evenimentului pe care l-am organizat în primăvară, au fost foarte drăguţi şi au trimis o cutie cu 30 de sticle pe care le-am dat fetelor la eveniment. Mi-a  plăcut foarte mult aroma, aşa că atunci când mi s-a propus să ţin cură nu am ezitat, mai ales că am citit la mai multe fete de pe blogosferă despre beneficiile produsului asupra organismului.
Eu am făcut o cură intensivă de 15 zile în care am băut câte două sticluţe pe zi , dar se poate ţine cură pentru 30 de zile cu câte o sticluţă pe zi.Deşi iniţial m-am gândit că orice cura începe de luni, mie mi-a ajuns într-o zi de joi cutia şi nu am avut răbdare să încep luni, aşa că de a doua zi am şi început.




Despre Beauty Warter:
Este prima băutură pentru frumuseţe din România, asigurând necesarul zilnic de coenzima Q10 şi suplimentandul pe cel de vitamina E cu 6 mg, ceea ce este 50 % din doza zilnică recomandată. Această băutură are efect asupra încetinirii  procesului de îmbătrânire.
El este un produs pentru sănătate , care ajută la dobândirea unei frumuseţi naturale, ridurile fine sunt estompate.
Pe lângă aroma fresh pe care o are, ea conţine ingrediente speciale, fiind o băutură necarbogazoasă are un conţinut scăzut de calorii (17,6 kal/100 ml).Coenzima Q10 este obţinută dintr-o sursă 100% naturală, şi anume drojdia cu toate acestea nu se simte deloc gustul ei. 
Sticla de aluminiu păstrează prospeţimea băuturii, mai ales că această coenzimă este sensibilă la lumină.


Coenzima Q10 (CoQ10, Ubichinona) este o substanţă cu un rol asemănător vitaminelor, prezentă în toate celulele organismului, în special în cele ale organelor care au o activitate intensă: inimă, ficat, creier. Este indispensabilă, datorită rolului major deţinut în producerea de energie necesară desfăşurării normale proceselor biochimice ale celulelor organismului (este implicată în toate procesele care produc de energie şi în stocarea energiei în celule). De asemenea, are rol important ca antioxidant oprind activarea radicalilor liberi responsabili cu distrugerea celulară. Coenzima Q10 este o componentă importantă a celulei.
Beautywater® Q10 în formă solubilă
Coenzima Q10 este o substanţă parţial solubilă, similară vitaminelor, pe care corpul o produce în mod natural. Odată cu înaintarea în vârstă, această cantitate scade. Având patentul NovaSOL Q în beautywater® Q10, coenzima Q10 şi vitamina E, ambele solubile în apă, permit absorbţia a 30 mg de coenzima Q10, conţinută într-o sticlă de beautywater® Q10.


Vitamina E este numele unui grup de 16 substanţe cu proprietăţi antioxidante care au fost descoperite în celule. Vitamina E poate fi găsită de exemplu în membranele celulelor umane, aşadar, în mod normal, în piele sau în afara celulei. Cea mai importantă sarcină a vitaminei E este de a proteja componentele acestor membrane de pericolele cauzate de oxidare. Această oxidare este cauzată de aşa numiţii radicali liberi, care sunt creaţi în procesul de metabolism al celulei. În membrana celulei, vitamina E o protejează de pericolele pe care radicalii liberi le pot cauza. În interiorul celulei, o altă sarcină a coenzimei Q10 este să protejeze proteinele şi ADN-ul de acest pericol.

Pe lângă  faptul că puteţi achiziţiona Beauty Warter de pe siteul lor, mai nou au început colaborarea cu farmaciile Help Net, astfel încât dacă doriţi să gustaţi puteţi intra la ei pentru a încerca dacă vă place aroma, dar pentru efecte trebuie neapărat să ţineţi cura.

   Există mai multe variante, dacă doriţi să optaţi pentru un pachet de 8 sticle a câte 250 ml fiecare, costul este de 91,92 ron şi poate fi achiziţionat de AICI, 
 sau la cutie cu 30 de sticle la preţul de 327,7 ron şi îl găsiţi AICI.



Etichete: , , , , , ,