vineri, 23 ianuarie 2015

Prima noutate a anului vine de la Ivatherm

 Ca de obicei brandul de la Ivatherm ne suprinde plăcut la început de an cu lansarea unui nou produs și anume:
AQUAFIL LIGHT LAPTE DEMACHIANT LEJER PENTRU FAŢĂ ŞI OCHI, piele sensibilă, normală sau mixtă
Pentru ca demachierea este un pas obligatoriu în păstrarea unui ten frumos și curat, laptele demachiant are proprietăți anti-inflamatorii și hidratante.


Cu o textură fină și lejeră, curăță pielea cu delicatețe și ajută la eliminarea toxinelor și ajuta la îmbunătățirea respirației cutanate. 
Aquaxyl are acțiune hidratantă prin echilibrarea fluxului hidric cutanat. Ca urmare a limitării pierderilor de apă şi optimizării rezervelor hidrice, pielea devine suplă, fină şi elastică.
Calmiskin , bogat în flavonoide, reduce inflamaţia şi creşte starea de confort.
Apa termală Herculane atenuează iritaţiile şi catifelează pielea prin proprietăţile ei calmante şi anti-iritante.
Preț recomandat:79 ron
Cantitate:200 ml 

Il puteti achizitiona din Ivatherm shop cu o reducere de 30 %.

Cum mi-am deschis culoarea părului acasă

Bună dimineața!
Astăzi a venit timpul să vă arăt ce culoare a ieșit din combinația celor două culori din imagine. Destul de des mă trezesc că vreau ceva nou, așa că sâmbăta trecută primul gând atunci când m-am trezit a fost să mă duc să îmi achiziționez o culoare nouă. 


Mi-a sugerat o cunoștință că, dacă doresc un arămiu dechis ar trebui să aleg o vopsea blondă și să amestec cu culoarea dorită. Am avut noroc că am mers cu mama mea la cumpărături pentru că în loc de arămiu cooper am vrut să îmi iau light cooper ceea ce nu cred că era bine.Am luat un bol mare având în vedere că am amestecat conținutul celor două cutii.
În cutia cu nuanța E 20 blond foarte deschis am  găsit două pliculețe de pudră pentru decolorare, așa că am  luat luat  manualul de instrucțiuni și l-am citi de două ori să fiu sigură ca respect cum trebuie procedura. Nu m-am decolorat niciodată eu acasă cu pudră așa că am avut multe dubii înainte să pun în păr  substanța rezultată din amestec. Îmi pare rău că după ce am amestecat conținutul ambelor cutii nu am făcut poză, culoarea amestecului era un verde petrol . Am început să aplic de la rădăcină la vârfuri cu ajutorul unei pensule speciale iar la final am insistat la vârfuri. Timpul de așteptare era 30 de minute, așa că am stat după, aproximativ 20 de minute m-am gândit să mă uit în oglindă să văd cum arată. Mare mi-a fost mirarea să văd parul mai deschis cu câteva nuanțe, chiar nu mă așteptam .


Trebuie să zic că sunt mulțumită de rezultat, părul a fost puțin afectat, dar nu mai mult decât dacă aș fi folosit o altă vopsea, câteva fire care erau deja mai subțiri în urma vopsirilor anterioare.




Și să vă arăt la ce nuanță vreau să ajung, exact ca pe cutie și cred că sunt foarte aproape să reușesc având în vedere nuanța mea actuală.