joi, 31 iulie 2014

Ivatherm se alatura campaniei Vivat “Din grija pentru familie”

   Cine a auzit de Ivatherm? Cred că la această întrebare majoritatea veţi răspunde cu da, dar de proiectul  Vivat ''Din grija pentru familia ta" aţi auzit?
Vivat  este un program care cuprinde 8 campanii sezoniere de promovare a produselor fără prescripţie medicală, fiind unicul concept de marketing destinat farmaciilor independente.



Dacă nu aţi auzit despre acest program  azi m-am gândit să vă povestesc despre ce este vorba, mai ales că Ivatherm s-a alăturat acestui proiect , astfel încât produsele pe care le găsiţi în trusa Vivat sunt: 

  • IVAPUR MAT crema matifiantă pentru ten mixt şi gras,care are proprietăţi de reglare a excesului de sebum asigurând în acelaşi timp şi o hidratare de durată;
  • IVAPUR Gel spumant purifiant pentru piele mixtă sau grasă, asigură curăţarea zilnică a tenului avand proprietăţi antibacteriene, antiparazitare şi antiinflamatorii

“Campania VIVAT promovează farmacia independentă de la parterul blocului sau farmacia de la colţ, de pe aceeaşi stradă cu tine. Este farmacia care, poate, nu-ţi sună chiar aşa de cunoscut, dar ştii sigur ca ai mai fost pe acolo. Pe scurt: ne găseşti în farmaciile independente, semnalizate Vivat, din toată ţara. Te vei întâlni cu experţi interesaţi de starea ta de sănătate, oameni mereu pregătiţi să-ţi ofere cele mai bune sfaturi de specialitate atunci când tu ai cea mai mare nevoie, şi cu o gamă unică de servicii in-store. Totul pentru că noi întelegem cât de important e să te simţi sănătos şi să te bucuri cu adevărat de viaţă. Iar asta indiferent de vârsta sau de nevoile tale. Aşadar, vizitează-ne în farmaciile VIVAT!
Atunci când eşti pe stradă, caută o farmacie independentă, semnalizată Vivat! Acolo găsesti trusa Vivat, “Trusa pentru o stare de bine”. Ea se adaptează nevoilor fiecărui pacient în funcţie de sezon. Sunt 8 astfel de truse, câte una pentru fiecare perioadă a anului, cu produse atent selecţionate de o echipă de profesionişti. Găseşti în pagina numita Campanii ceea ce ţi-ar putea fi de folos chiar acum.
Îi spunem trusă pentru că exact asta este: un set de produse ce pot fi necesare. În caz de răceală şi gripă, în caz de alergie, în caz că vrei să previi ceva anume sau pur şi simplu pleci în vacanţă şi vrei să te asiguri că totul va fi bine, că vei avea energie, că îţi vei oferi îngrijirea care trebuie, că te vei putea bucura în linişte! Trusa Vivat se adaptează nevoilor tale în funcţie de sezon.
Cu trusaVivat ne-am propus ca tu să ai în casă tot ceea ce ţi-ar putea fi necesar în caz de. În felul acesta nu mai faci o sută de drumuri până la farmacie şi poţi şi să previi sau să tratezi pe loc. Caută-ne acum în farmacia independentă de lângă tine, semnalizată Vivat. Vezi care e cea mai apropiată aruncând o privire pe pagina cu farmacii independente.” (sursa)

Ivatherm este partener în campania VIVAT între 16 iulie- 1 septembrie 2014





                    Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , ,