miercuri, 14 ianuarie 2015

SkinFood Peach Sake Pore BB Cream

   Am acest produs de ceva timp, dar dintr-un motiv sau altul am tot uitat să scriu despre el. Recunosc că am o obsesie cu bb cremurile asiatice, fac ce fac și nu apuc să îmi cumpăr alte branduri decât de la ei.



SkinFood Peach Sake Pore BB Cream mi-a făcut cu ochiul într-o zi când mă uitam pe wall-ul de  Facebook, proaspăt apărut pe siteul celor de la Dollyskin.ro am prins și ceva reducere, minusculă e adevărat dar cât să mă scutească de plata transportului.Mi s-a părut interesantă descrierea produsului , așa că m-am gândit că merită încercat. De trimis l-au trimis târziu, dar m-am obișnuit deja cu asta. 
Ce promite:
-acest produs este dedicat tenului gras și problematic
-are o textură ușoară ce netezește porii și acoperă imperfecțiunile tenului
-SPF 20/PA+
Cantitate:30 ml
Preț:41 ron
Încă de când am desfăcut cutia și am văzut ambalajul m-am gândit ce bine arată, brandurile asiatice toate sunt în ambalaje drăguțe că îți este mai mare dragul când le vezi.



Produsul vine într-un ambalaj practic, cu pompă dozajul fiind optim fără  a irosi din produs. 
Acoperirea mi se pare mică spre medie, iar în zonele  problematice, cele cu  acnee mai aplic puțin pentru o acoperire mai bună.
Produsul este disponibil în două nuanțe : 1 light beige pe care îl am și eu și 2 natural beige, am observat că asiaticii fiind cu tenurile foarte deschise au o grămadă de produse care mi se potrivesc, pentru că și eu sunt foarte palidă (ca să nu zic albă).



Am observat că de când folosesc acest produs mai ales în locurile în care am probleme cu acneea ajută la tratarea ei mai eficientă, și chiar îmi place acest lucru.
Ce nu îmi place la acest produs, în primul rând că nu este rezistent la transfer  am observat asta după ce am vorbit la telefon și s-a mutat bb cremul de pe față mea pe ecranul telefonului, ceea ce este foarte neplăcut. Al doilea lucru care nu îmi place ar fi că deși este dedicat tenului gras acest produs nu matifiază , când sunt acasă și îl aplic nu e o problemă deoarece fixez produsul cu pudra ceea ce ajută să nu îmi luceșta zona T câteva ore dar după ce pudra își pierde efectul fruntea mea lucește ceea ce nu îmi place deloc.
Cu plusurile și minusurile acestui produs mi se pare acceptabil, dar după ce îl termin vreau să îmi comand altceva și recunosc că încă sunt în căutarea unui bb crem care să aibă calitățile: matifiant și rezistent la transfer.

Voi ce folosiți?Mai bine spus în cazul în care aveți un ten gras sau mixt care este bb cremul preferat?



Etichete: ,