miercuri, 1 iunie 2016

SUMMER GLOW - Bronzul irezistibil de la NIVEA SUN

Vara aceasta parcă se lasă tot mai mult așteptată, nu-i așa? Știm că îți dorești ca acel soare arzător, care te îndeamnă la plajă și relaxare, să-și facă simțită prezența, tot mai mult.

Și mai știm că tu vei fi atracția acestui sezon estival cu produsele de protecție solară din gama NIVEA SUN Protect & Bronze ce accelează procesul de bronzare prin stimularea producției de melanină, pentru un bronz irezistibil de frumos și un glow demn de invidiat.

Mai mult, te bucuri de protecție sporită și de același miros unic, inconfundabil NIVEA Sun, în timp ce pielea ta capătă bronzul irezistibil dorit!

Bronz? Da, pentru toată lumea!
Însă chiar dacă ești nerăbdătoare să obţii cât mai repede bronzul auriu, nu uita de sănătatea pielii tale și asigură-te că și cei dragi ție vor fi bine.

Descoperă produsele NIVEA SUN Protect & Bronze pentru un bronz irezistibil și alege-ți preferatul!


Aflați mai multe »

Etichete:

Miko Children Party, un concept care imbina sanatatea cu distractia

Cea mai frumoasa perioada din viata fiecarui om, copilaria, merita sa fie sarbatorita asa cum se cuvine. Ziua Internationala a Copilului se sarbatoreste pe data de 1 iunie in aproximativ 30 de tari ale lumii, inclusiv in Romania. Este ziua in care cei mici au parte de un program recreational bogat: primesc cadouri, dulciuri si participa la o multime de evenimente speciale dedicate lor.
Pentru ca au vrut sa fie primii care dau tonul distractiei, Miko Life au organizat marti, 31 Mai, Miko Children Party, o super petrecere pentru cei mici. Pe langa joaca si cadouri, copiii au avut parte si de activitati educative moderate de specialisti nutritionisti si pedodonti.


Aflați mai multe »