sâmbătă, 7 martie 2015

Acana, dar de care Acana?

  Cand vine vorba de mancare pentru animale eu prefer brandul Acana, este un producator in care am incredere, cu produse de care am fost multumit de-a lungul timpului. Au multe tipuri de mancare, diverse soiuri, cu nume mai ciudate, la o prima vedere poti fi destul de confuz. Toate tipurile de mancare sunt complexe, din ingrediente proaspete, care ofera o nutritie completa, insa desi din punct de vedere nutritional sunt cam la fel, gustul si continutul nu este la fel. Am sa iti prezint 3 tipuri de mancare Acana, de care am fost foarte multumit.


 
Acana Grasslands - de la pentruanimale.ro, de fapt toate 3 tipurile le gasesti la pentruanimale.ro, eu de acolo prefer sa cumpar mancarea pentru caini, e pur si simplu mai simplu. Acana Grassland contine 60% proteine din diverse surse, miel, pste alb, oua, iar pe langa acestea avem si fructe si legume, pere, cartofi, afine, frunze de spanac. Chiar suna delicios, si pentru mine. Acana Grasslands NU contine cereale, este o hrana naturala si in ideea de a fi cat mai aproape de mancarea ce ar gasi-o cainele in natura.



Acana Ranchlands - este o hrana super-premium pentru caini adulti, de orice rasa sau talie. Are de asemenea 60% proteine din carne de vita, miel, bizon si peste alb, pentru un gust unic. De asemenea contine si fructe si legume, mere, dovleac, morcov, pastarnac, alge si afine, pentru vitamine, fibre si antioxidanti. Nici in acest tip de hrana nu o sa gasesti cereale, este de fapt varianta cea mai naturala, sistemul digestiv al cainilor proceseaza foarte greu cerealele.



Acana Pacifica - dupa cum spune si numele, este un tip de hrana ce se bazeaza pe peste. Contine somon, hering, cambula, oferind proteine de inalta calitate, usor digerabile. Pestele folosit este livrat producatorului proaspat, un mare avantaj pentru calitatea mancarii. 40% din hrana este reprezentata de fructe si legume pentru o masa echilibrata, spanac, merisoare, lucerna, dibre de mazare etc. La fel, nu contine cereale, se evita astfel si problemele legate de greutate sau diabet.



Toate cele 3 tipuri de hrana Acana ofera o masa comple si echilibrata pentru cainele tau, difera doar ingredientele si desigur gustul, si caini au preferintele lor.