vineri, 30 ianuarie 2015

Am încercat GlykoLift de la Ivatherm.....

   Inițial în toamnă când am primit acest pachet de la Ivatherm, m-am gândit că nu este dedicat tenului meu și am vrut să  îl dau mamei mele .
 Fiind dedicat pielii mature,  m-a făcut să ezit și acum stau să mă gândesc că dacă nu o încercam nu știam ce pierd.
   Mă apropii vertiginos de schimbarea prefixului (și chiar dacă eu mental nu, corpul meu o face )  semnele nu pot fi ignorate. 
Până acum foloseam crema pentru ochi când îmi aduceam aminte și aceași situație a fost și la crema de față, o dată da de trei ori nu. Puteți să îi spuneți comoditate ,dar de multe ori și lipsa de chef (dulapul este plin de astfel de produse dar de cele mai multe ori este mai ușor să spui nu am chef). 


Ser am mai folosit și știu că are efect în profunzime pielii, efectele sunt vizibile foarte repede dar pentru suprafașa pielii de asemenea trebuie aplicată o cremă care să se înbine armios cu serul.
După ce am citit atent ce promite acest kit am fost foarte încântată să descopăr că pe lângă efectul imediat și pe termen lung a netezirii ridurilor, aceste produse cresc luminozitatea tenului ,pielea își recapătă fermitatea și elasticitatea. 
    Deși este recomandat folosirea celor două produse atât dimineața cât și seara , eu am adaptat conform nevoilor pielii mele și anume:  dimineața folosesc serul peste care aplic o cremă de zi , iar seara aplic serul și crema care aparține gamei. 
Procedez astfel pentru că eu am ten mixt, iar în zonele grase am probleme cu sebumul. Seara nu este o problemă, pentru că îmi prind părul și peste noapte crema acționează în voie .
      Efectele pe care le-am observat după utilizarea îndelungată au fost: o piele catifelată și hidratată în profunzime, iar tenul a devenit mult mai luminos.

Puteți achiziționa pachetul GlykoLift și cu crema cadou de pe siteul Ivatherm