miercuri, 11 iunie 2014

Review: TONY MOLY Tomatox Magic Massage Pack

 Am primit în urmă cu ceva timp o mostră la această mască şi mi s-a părut foarte interesantă, aşa că am început să caut mai multe despre ea pe internet.
   Mi-a stârnit curiozitatea mai ales că citisem într-un review că are efect, doar că el este temporar ,normal că am fost curiosă să văd dacă aşa este aşa că nu am ezitat să o iau de pe ebay.
   Una este când vezi produsul pe internet şi una e când îl ai în mână, dar la acesta pot spune că m-a cucerit ambalajul din prima şi m-am gândit după ce termin să îl păstrez...e prea drăguţ şi este păcat de el, ar putea fi cutie de bijuterii.

Ce promite:
-efect instant de albire
-hidratare şi protecţie pentru a menţine un ten sănătos
-detoxifiant
-antioxidanţii previn îmbătrânirea
Modalitate de aplicare:
-se aplică o cantitate sufiecientă evitându-se zona ochilor şi a gurii,  se masează produsul  aproximativ 1-2 minute după care se stă aşa 5-10 minute
-se clăteşte cu apă călduţă
Ingrediente: Tomato extract / Lemon extract / Kiwi extract/ White tea extract / Pearl Powder 
Cantitate: 80 ml

Preţ:de la 8,50 $ pe ebay, depinde de vânzător
Părerea mea :
   Deşi 80 de ml ar parea o cantitate destul de mica, produsul ajunge pentru multe utilizari
 Are o compoziţie cremoasă, uşor de întins şi nu are miros. Am încercat să las produsul şi mai mult decât scrie în instrucţiunile de utilizare, dar ea nu se usucă cum o fac alte măşti indiferent cât timp este ţinută pe ten. Efectul este întradevăr temporat  , el se vede aproximativ 2-3 zile după utilizare . Rezultatele se vâd instant, şi dimineaţa parcă arată şi mai bine tenul de aceea cred că este un bun "tratament" înainte de a merge la un eveniment.
Îl folosesc de ceva timp şi nu am vâzut ca efectul de albire să rămână permanent. După utilizare tenul rămâne hidratat cu o strălucire plăcută. 
   Nu sunt foarte decisă dacă să îl reachiziţionez, îmi doresc totuşi un produs care să îşi menţină efectele mai ales dacă este utilizat în mod constant.


Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , ,