marți, 30 decembrie 2014

Ultimele zile din an în poze

Hello glam girls ....
Știu că ziua de luni a trecut fără postarea de Insta cu care v-am obișnuit, dar a fost Crăciunul, multe vizite și trebuie să recunosc că am cam lenevit în timpul liber.
Într-un fel mă bucur că a trecut, m-am săturat de atâta mâncare la oricine mergi în vizita te îmbie la masă, să refuzi nu e politicos. Cred că dacă m-aș cântări acum m-aș speria, așa că aștept să treacă și Revelionul și să mănânc și eu mâncăruri mai ușoare.



Am mai primit un copilaș de la părinții mei, mama mea când merge undeva și vede o orhidee care i se pare că nu o am o cumpără și niciodată nu pot spune că nu m-a încântat. Aștept doar să mă mut într-un spațiu mai mare pentru a-mi lua acasă toți copilașii, momentan unde stau eu am doar patru cu tot cu aceasta.


Unul dintre dulciurile mele prefererate, aș mânca macarons oricând și orice aromă, păcat că am primit doar această cutiuță cu șase bucăți..mai vreau.Am uitat să întreb de unde au fost achiziționate, dar cred că Tesco.


Pentru că am fost cuminte Moș Crăciun mi-a adus o pereche de cercei de la Pandora,pe lângă ei o pereche de adidași de la Adidas mov și multe dulciuri o plasă mare de tot.


În weekendul de după Crăciun am fost plecată într-o mică excursie la ski la Straja.Au fost două zile, dar doar în ziua în care am ajuns a fost ok de skiat, a doua zi a fost foarte frig, ceață și un vânt de te lua pe sus. Ultima dată am fost la Straja acum  șase sau șapte ani,și mi se pare că stațiunea arată din ce în ce mai bine. Prețurile la cazare încep undeva la 40 ron pe noapte de persoană, cum am mers în grup am stat în camere cu câte patru paturi a fost haios să mai ieși din rutină. Mâncare se găsește din abundență, toate felurile și la prețuri foarte decente. 
În imagine se află mascota statiunii, Ballo un urs foarte prietenos care adoră ciocolata.



Cosmopolitan de ianuarie m-a dezamăgit, nu am găsit mare lucru de citit mai mult am frunzărit-o după care am uitat-o în sertar,prețuri mari de la firme pe care un om cu salariu mediu nu are cum să le achiziționeze....

Voi cum v-ați petrecut Crăciunul?