marți, 17 iunie 2014

Haul Aoro.ro

 In urma cu aproximativ trei săptămâni am cumpărat câteva produse de pe Aoro, şi am apucat să le testez astfel că azi vă povestesc câte ceva despre ele.Unele am fost pur şi simplu curioasă să le încerc ,chiar dacă mai am alte produse deja desfăcute .
Şampon şi balsam de la brandul  BK Beauty Keratin, un brand care mi s-a părut foarte interesant şi am decis că merită încercat. Fondat în 2011 la Praga,este producător de produse de îngrijirea părului, îngrijirea tenului şi cosmeticelor. 
Din gama variată de produse pentru îngrijirea părului am ales şamponul Moisturizing Coconut Shampoo.
Este un şampon delicat  cu keratină regenerantă, dând părului vitalitatea necesară.

Produsul nu conţine silicon, derivate din petrol , parabeni. Are un miros plăcut de cocos , fiind necesară folosirea unei cantităţi mici de produs,  deoarece face multă spumă.
Cantitate:300 ml
Preţ:29 ron
Balsamul  Intensive Repair Chocolate Conditioner
Produsul are un efect de regenerare pentru părul foarte uscat.


Pe lângă mirosul foarte înbietor de ciocolată lasă părul moale, hidratat şi cu un luciu plăcut.

Cantitate:29 ron
Preţ:300 ml
 Ambele produse îmi plac foarte mult, sunt eficiente,economice şi miroase foarte bine. Utilizate împreună sau separat părul meu s-a împăcat foarte bine cu ele, nu mi-au provocat mătreaţă sau alte efecte adverse.Produsele pot fi găsite şi la cantiăţi mai mari, la un preţ bun...eu am preferat să îmi cumpăr prima dată varianta mai mică cu ideea de a încerca.  Brandul are ca şi ţintă  tratarea părului, deteriorat şi fără strălucire cu ajutorul keratinei. Am mai încercat în trecut şi indreptarea părului cu keratină şi efectele se văd foarte rapid, de aceea am şi vrut o gamă de acest gen.
Am găsit totuşi două minusuri la ele,  unul este sistemul de deschidere: având sistem care se înşurubează este mai greu şi trebuie desfăcute înainte să te pui să te speli cu ele , şi al doilea ar fi că nu au etichetă în altă limbă decât cea a producătorului.În afară de acestea totul a fost în regulă cu ele.
Dr. Hauschka Cleansing Cream
  Îmi doream de ceva tip ceva de la acest brand, dar mi s-a părut că are un preţ cam piperat şi m-am gândit să achiziţionez varianta mini să văd dacă merită investit în varianta mai mare .

  L-am achiziţionat în ideea că fiind mic îl pot lua în trusă când plec în concediu,dar nu am mai avut răbdare şi l-am încercat chiar în seara în care a ajuns.
Ce promite:
-curăţă blând, exfoliază, fortifică şi reîmprospătează pentru o piele radiantă şi sănătoasă

Părerea mea: 
Cei 10 ml au ajuns pentru două săptămâni , l-am utilizat dimineaţa şi seara şi pot spune că exfoliză tenul blând, fără a-l usca, dar nu tratează acneea , eu cel puţin nu am văzut să aibă efect. Chiar am făcut pauză la produsele BHA pe care le folosesc pentru a vedea dacă este eficient în tratarea acneei, dar la mine nu a făcut nimic.Cu toate astea tot vreau să mai încerc produse de la ei, nu mă las influenţată doar de acesta.
Soţului meu i-am cumpărat Glacier de la Oriflame  de mult îmi tot zicea de el,  şi cum l-a folosit acum câţiva ani m-am gândit că merită şi el un cadou.


  Mirosul este acelaşi , persistă foarte bine  şi pentru 100 de ml preţul este 55 ron, mă gândesc că este un preţ bun.Oricum îmi este mai comod să achiziţionez online , deoarece nu mai cunosc pe nimeni reprezentant şi din moment ce cunosc produsl pot fi comandate fără reţinere.

  Pentru fiecare comandă se poate alege în mod gratuit o mostră din cele trei puse la dispoziţie, eu am ales o mostră de la Salvatore Ferragamo Incanto Bloom. Cred că este primul de la acest brand şi chiar dacă este mostră m-a vrăjit de la prima pulverizare. Are o aromă plăcută florală şi puţin dulce, dar nu exagerat....se potriveşte mai ales primăvara.
Voi aţi încercat ceva de la unul din brandurile  menţionate mai sus?

Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

 



Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,