joi, 4 decembrie 2014

Review: Thursday Plantation Tea Tree Face Wash For Acne

   Pentru că am un ten acneic dintotdeuna am o grijă deosebită faţă de tenul meu, care de multe ori e mofturos şi nimic nu îl ţine în frâu. Recent am descoperit un brand interesant şi anume Thursday Plantaion care are o gamă largă de produse pe bază de ulei de arbore de ceai.Pentru cei care au aceaşi problemă ca şi mine  ştiţi că arborele de ceai luptă împotriva problemelor tenului.


Spuma naturală pentru faţă are multiple beneficii asupra tenului:
-previne acneea, punctele negre dar şi cele albe
-curăţă faţa atât de impurităţi,sebum cât şi de urmele de machiaj
-nu conţine săpun
-este economic datorită sistemului de dozare
-nu conține parabeni, petrochimice, propilen glicol, polisorbati, parfumuri sintetice, coloranți sintetici, ingrediente cu derivate animale

Cantitate:150 ml
Preţ:56 ron şi poate fi achiziţionat de pe siteul Thursday plantation
Valabilitate:3 luni de la deschiderea ambalajului
Ingrediente: Water, Coco-Betaine, Decyl Glucoside, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower extract*, Sodium Hydroxymethylglycinate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Eucalyptus Citriodora Oil.
* Certified Organic.

 Modalitate de aplicare:
Se umezeşte tenul cu apă din abundenţă şi se aplică spuma (agitaţi în prealabil flaconul), eu apilc două pompe, deoarece mi se pare o cantitate suficientă.Se masează spuma uşor evitându-se zona ochilor, după care se clăteşte cu apă din abundenţă.
     Când mi-a ajuns foloseam un alt clenser şi m-am uitat un pic mai ezitant la acest produs, am folosit ceva asemănător ca şi aspect(aici mă refer la clenserul de tip spumă) şi nu a avut nici un efect asupra tenului meu, dar m-am gândit că merită şi acesta o şansă. Am observat că expectanţele câteodată când nu sunt mari, un anumit produs poate face o mare diferenţă.
Primul lucru care mi-a plăcut a fost mirosul, nu aş putea exact să spun dacă este mai mult spre  eucalipt sau ceai verde dar chiar îmi place. De la prima aplicare  mi-a plăcut că îmi lasă tenul, curat fără a-l usca.Efectele asupra acneei mele s-au văzut rapid, nu mai aveam atâtea coşuri ca înainte .
Mi-am propus totuşi să fac un experiment, şi anume sa renunţ câteva zile la acest clenser şi să folosesc altul.
Rezultatul, în trei zile de la întreruperea acestui produs au început să îmi apară coşuri aşa că am încheiat experimentul şi am tras concluzia că acest produs chiar mi-a influenţat în mod pozitiv aspectul pielii.
Clenserul este pasul 1 din gama dedicată tenului acneic fiind urmat de pasul 2 tonifiere şi pasul 3 hidratare.Pentru că tonic nu folosesc mă tentează foarte mult să îmi achiziţionez pasul 3.
Pe lângă produsele dedicate pielii mai au şi produse dedicate părului şi corpului. Din produsele pentru păr mi se pare foarte util şamponul şi balsamul, mai ales că am un păr cu tendinţă de îngrăşare.

Etichete: , , , , , ,