joi, 20 februarie 2014

Vopsea semi-permanenta Movie Colors Orange

   Dacă aveţi părul vopsit vă confruntaţi cu  o problemă  frecventă: vopseaua îşi pierde din intesitate  cu timpul, culoarea devine mai fadă şi părul îşi pierde din strălucire. M-am tot uitat prin magazine de un nuanţator, unul care să se potrivească cât de cât culorii mele actuale de păr, dar cam tot ce am văzut era ori prea închis la culoare ori prea deschis şi nepotrivit, eu vreau să îmi deschid culoarea spre portocaliu . Totuşi în una din sesiunile mele de shopping la DM, am văzut acest nuanţator, pe care nu am ezitat să îl achiziţionez mai ales că era şi la reducere.

 Scurta descriere a produsului:
    Vopsea pentru păr ce dă posibilitatea creării unor culori intense luminoase şi creative, în pas cu moda. Vopsea cosmetica cu hidroxiacizi alfa din fructe, fără amoniac. Formula sa cosmetică specială nu are putere decolorantă şi poate fi aplicată pe păr natural sau decolorat în prealabil. Nu necesită amestecarea cu substanţe oxidante.



Mod de utilizare:

    Am umezit părul, după care într-un recipent am turnat aproximativ jumătate de cantitate pe care am aplicat-o pe părul umed utilizând o pensulă pentru vopsea. Am stat cu produsul pe păr aproximativ 40 de minute, deşi pe ambalaj scria 20-30 de minute.

      Ştiu că, culoarea  în recipient este foarte "ţipătore" , doar că eu am părul meu natural foarte închis la culoare ,deci slabe şanse să îmi iasă aşa şi dacă aş fi stat 24 de ore tot aia era.



Ce îmi place la acest produs:

-pentru că deja am schimbat mai multe nuanţe de păr, şi am o grămadă de şuviţe produsul mi-a făcut ca acestea să aibă aceeaşi nuanţă

-lasă un păr lucios 

-părul pare proaspăt vopsit 

-la fiecare spălare iese putin culoarea



Ce nu îmi place:

- nu prinde pe părul alb, din păcate la tâmple unde am foarte mult păr alb, nu a prins nici măcar un pic, deci nu ajuta cu asta de loc



    Cel mai probabil o astfel de nuanţă va prinde pe un păr decolorat într-o nuanţă foarte deschisă, sau pe un păr natural deschis la culoare.

Cu toate plusurile şi minusurile, voi reachiziţiona produsul când se va termina, mai am cam un sfert de sticluţă pe care vreau data viitoare când ma vopsesc cu vopseaua mea cu amoniac să le combin ...sunt curioasă dacă iese ceva din combinaţie.
      Pentru că nu am apucat să fac o poză  , înainte şi dupa utilizarea lui vă arăt cum arată părul meu după patru spălări...



Alte culori disponibile...

Etichete: , , , , ,