luni, 14 aprilie 2014

InstaLife # 15

De azi într-o săptămână este Paştele, ce a zburat timpul...săptămâna viitoare  voi fi luni liberă insta o să apară abia marţi..dar cred că şi voi aveţi mult de lucru şi relaxarea de după!
În fiecare zi de lucru îmi încep ziua cu o cafea lungă , cu lapte şi foarte mult zahăr  ...combinat cu câteva dulciuri...sigur la pensie voi fi o băbuţă diabetică :)
Mâncarea de seară, este cam aceeaşi de fiecare dată..doua chifle cu şuncă şi verdeţuri...aş putea să mănânc aşa ceva toată viaţa şi să nu mă plictisesc.
Săptămâna aceasta am păţit aşa o chestie haioasă , dar din vina mea. Mă gândesc într-o zi că îmi trebuie o mască bună de păr, trag o fugă la Billa. Intru mă uit 10 minute la standul cu chestii de păr, văd ceva interesant Syoss reparator ..ambalaj lucios..atrăgător, pun mâna şi îl iau . Când ajung acasă zic :să îl studiez un pic, de fapt este şampon şi nu balsam...şi asta clar a fost neatenţie, pentru că eu cum nu văd bine, port ochelari, şi cu ochelarii pe ochi nu am văzut....asta este , să îmi fie învăţătură de minte :)
Am făcut un micut shopping..mi se părea mie că am prea puţini pantofi, aşa că m-am lăcomit puţin şi mi-am luat două perechi, la Daichmann erau mari reduceri aşa că am profitat şi eu :)
Tenişi sunt luaţi de pe internet, şi chiar am nimerit mărimea la fix .
O săptămână uşoară să aveţi! :*

Etichete: