marți, 4 februarie 2014

L'Oreal Elseve Nutri-Gloss Cristal

    Acum câteva săptămâni am intrat într-un magazin cu ideea de a cumpăra o mască de par, si printre grămada de branduri ochii mi s-au oprit pe acest produs. Recunosc că nu sunt mare fan al produselor L'Oreal, dar mi s-a părut drăgut  ambalajul şi mi-a trezit un pic curiozitatea. Preţul a fost 24 ron, cam mult după părerea mea, dar am plecat acasă foarte încântată de achiziţie.
Prima dată când l-am folosit, m-am spălat cu şamponul meu fără SLS, dar am observat că a doua zi mi s-a şi uns părul aşa că seara m-am spălat cu Head& Sholders Menthol şi părul a rezistat fără să  devină unsuros două zile. Aşa că pentru următoarea perioadă, sau până la următoarea mască cumpărată sunt nevoită să nu mai folosesc şamponul meu de până acum.

Ce promite:
-tratament intensiv
-hrănirea parului în profunzime
-fără îngreunare a părului
-transformare în 60 de secunde
-lasă părul strălucitor, puternic şi uşor de periat

Ce îmi place:
Efectele acestui produs s-au simţit  de la prima utilizare, părul rămânând uşor de pieptănat, nu îl îngreunează şi are un luciu foarte frumos.Mirosul este divin, de fapt toate produsele de la ei miros foarte bine. 

Ce nu îmi place:
Ar trebui să aibă o altă dozare, fiind prea lichid curge prea mult produs şi se termină prea repede, acesta este singurul minus pe care l-am găsit la acest produs.

 Per total este un produs bun, nu îmi pare rău că l-am achiziţionat şi cel mai probabil îl voi reachiziţiona din nou.

Etichete: , , , ,