joi, 4 septembrie 2014

Brische un brad accesibil...

Bună dimineaţa dragelor....
Astăzi m-am gândit să vă povestesc despre ultimul brand descoperit la Aoro. Săptămânile  trecute am făcut o comandă la ei, şi astăzi m-am gândit să vă povestesc despre una din achiziţii şi anume o paletă pe care am apucat să o folosesc destul de des şi care are farduri neutre, nu ştiu de ce dar întotdeauna când achiziţionez palete mă atrag cele neutre.


Brandul Brische este ceva nou pentru mine, nu am văzut sau auzit nimic despre ei până acum când am zis că din curiozitate merită să văd cum este mai ales că paleta are cinci culori şi am achizitionat-o la lichidare de stoc cu doar 15 ron, în mod normal ea costă 24 ron ceea ce nu este foarte mult până la urmă.




  Paleta conţine cinci farduri, de la stânga la dreapta şi un aplicator de fard, deşi iniţial m-am gândit că nu îl folosesc chiar mi-a fost de folos si mi s-a parut mai bun decat in cazul altor palete.
 Prima nuanţă este un alb mat, bună pentru highlight, este şi singurul fard prăfos cu restul nu am întâmpinat o astfel de problemă.În afară de cel alb , restul nuanţelor sunt sidefate, ele nu sunt foarte pigmentate dar prin reaplicare se poate ajunge la intensitatea dorită. Pentru o rezistenţă sporită şi ca fardul să nu se strângă în pliuri este totuşi recomandat folosirea unei baze de ochi.
Ea este valabilă 12 luni de la deschidere, desi cred ca nu voi reusi sa termin in atat timp pentru ca pastilele de farduri sunt destul de mari.
 Dacă totuşi vi se pare paleta mea cu culori prea neutre pentru voi mai au şi alte combinaţii de verde şi gri, toate paletele conţin fard alb.
Toate produsele de la ei au preţuri accesibile aşa că dacă sunteţi curioase să încercaţi câte ceva, chiar merită. Aveţi de ales de la produse de makeup, până la produse de îngrijire a părului  şi a corpului.



   Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , ,