miercuri, 4 decembrie 2013

Tuş de ochi gel Carbon Black-Pierre René

Bună dimineaţa!
 Ieri nu am postat nimic , din lipsă de timp( e încheiere de lună şi e foarte mult de lucru) şi m-am tot gândit despre ce să mai scriu! Şi mi-am adus aminte de un produs comandat de la Magiq, care deşi mi-am pus mari speranţe m-a dezamăgit.
      Este vorba tuşul  de ochi gel Carbon Black-Pierre René, din păcate am apucat să îl folosesc doar o săptămână după care s-a întărit complet şi nu poate fi utilizat. Da , ştiu că se poate băga în cuptorul cu microunde, dar nu merită efortul. El era destul de greu de întins de la început,dar m-am gandit că aşa trebuie să fie.
     La prima aplicare nu am folosit bază, m-am gândit că ar trebui să fie bine...complet greşit, după ce că nu s-a uscat bine pe pleoapă, după două ore, când aceasta a devenit mai uleioasă a început să dispară şi tuşul.Asta bineînţeles după ce l-am ajutat şi eu cu mâna să văd dacă se duce.
    La a doua aplicare am folosit o bază şi a rezistat mai bine, cam patru ore ,timp în care a început să dispară intensitatea culorii,după care s-a şters la atingere.

El costă 27 ron pe siteul lor, dar consider că nu îşi merită banii, deşi recipientul este foarte practic şi pensula este buna, alte puncte pro nu îi găsesc.
Din păcate este atâta de întărit încât nici swatch nu ii pot face :(

Etichete: , , , ,