marți, 1 iulie 2014

Pe unde am umblat in concediu sau InstaLife # 26

Bună dimineaţa dragelor, după o săptămână de pauză am revenit şi eu, a trecut cam repede timpul şi din păcate de azi sunt din nou la lucru. M-am gândit să vă arăt şi să vă povestesc cum a fost, măcar un pic.
Am plecat pe 23.06 din Timişoara la ora şase dimineaţa, pe lângă opririle la toaletă, nu ne-am oprit decât în Austria la o biserică. Vremea a fost superbă acolo ,am făcut câteva poze după care am plecat mai departe spre cazare unde cum s-a întunecat a început ploaia şi după a apărut şi ceaţa, fapt care ne-a  cam îngreunat drumul. 

Am ajuns la cazare unde am cinat şi ne-am uitat la televizor, mâncarea chiar nu a fost deloc bună.
A doua şi a treia zi am fost cazaţi în Elveţia, în aceeaşi localitate Andermatt, de unde ne-am plimbat cu autocarul de la o locaţie turistică la alta. 

Nu puteam rata ocazia de a face poză şi unui Saint Bernard veritabil, era foarte mare şi blând. Nu prea a vrut el poze, dar nu a scăpat.
În a patra zi am trecut prin St Moritz, am stat foarte puţin deoarece ne grăbeam să urcam la un alt gheţar.

Nu a fost deloc frig, deşi sus au fost doar 3 grade şi bătea puţin vântul, a fost plăcut.
A cincea zi am avut noroc şi am stat în Germania într-un oraş turistic cu mai multe magazine, vremea a fost bună dar a plouat noaptea.

Vremea este foarte ciudată atât în Germania cat şi în Austria, nu este zi fără ploaie partea  pozitivă a fost că nu a trecut de 22 de grade celsius pe unde am stat, ceea ce e bine.


Am vizitat un castel şi o mănăstire benedictină, castelul a fost foarte drăguţ am avut şi timp să ne plimbâm prin parcurile din zonă.
Ca în orice excursie părerile sunt pro şi contra, în mare mi-a plăcut cu unele excepţii:
-localităţile îndepărtate în care am stat, nu erau magazine şi dacă erau se închideau devreme
-prea mulţi kilometrii pe zi , aici au fost de vină mai mult traseele alese pline cu serpentine
-unele locaţii meritau mai multă atenţie
Pro:
-mâncare foarte bună, în afara de prima seara mâncarea a fost excepţională şi foarte multe feluri din care puteai alege aproape orice
-este foarte curat la ei, nu vezi o hârtie cel puţin în Elveţia şi Austria, Germania în schimb e mai murdară decât o ştiam eu la ultima vizită
-oamenii sunt foarte politicoşi
-am vizitat locuri superbe

Dacă vă interesează cam care au fost costurile să îmi lăsaţi coment şi voi răspunde cu plăcere.

Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram



Etichete: