marți, 21 ianuarie 2014

Am încercat ISOTREXIN GEL!

    Hey glam girls!  
       Astăzi vă povestesc despre ultimul produs, deşi nu aş putea să îl numesc produs, ci mai degrabă medicament în rutina mea zilnică. Am avut episoade de du-te-vino cu acneea,  ultimul pe care l-am avut fiind în decembrie înainte de sărbători. Am tot căutat info despre un produs "minune". Abia anul acesta  am reuşit să găsesc produsul atât de mult căutat. Am văzut atunci un InstaLife despre această cremă şi  am căutat detalii despre ea şi, cum nu am găsit nimic negativ despre ea, seara când am plecat de la lucru am intrat în farmacie şi am cumparat-o. Văzusem ceva discuţii că s-a retras, că nu mai sunt stocuri, dar am intrat în prima farmacie de pe drum, aceasta fiind Catena, şi o aveau. Cu card de fidelitate am dat 32 ron pe ea, un preţ bun dacă mă gândesc câţi bani am băgat până acum să îmi rezolv problemele tenului. Am ajuns acasă şi mi-am curăţat faţa cu grijă, după care am aplicat crema, care a intrat aproape instant în piele, la prima aplicare mi s-a părut că mă pişcă puţin, dar asta doar în zona T unde tenul meu este gras.


     Când m-am trezit dimineaţa, zona T nu lucea deloc, aşa că seara am repetat procedeul şi după două zile au început să mi se usuce coşurile care recunosc, în mod normal au nevoie de 1-2 săptămâni ca sa se vindece. Culmea este că nu ştiu dacă aş putea numi acnee ceea ce mi-a apărut mie, nişte " damburi" care nu ieşeau la suprafaţă. Am încercat cu apă caldă, cu cremă de gălbenele...şi nimic.

Pro:
-efect rapid.
-preţ bun.
-cantitatea destul de mare, are 30 ml, ideala dacă problemele sunt doar pe anumite zone, nu pe toată faţa.
-nu trebuie folosita o cantitate mare.

Contra:
-nu se poate folosi ziua deoarece, dacă se aplică prea multă cremă se face o peliculă care se cojeşte şi arată ciudat, dacă mai pui că mai aplici peste un fond de ten sau pudră, arată urât.
-usucă foarte tare tenul, mai ales dacă ai tenul uscat.

Sunt mulţumită de această cremă, mie mi-a făcut bine, deşi cineva mi-a spus că la ea nu a avut nici un efect, cred că asta depinde de fiecare persoană în parte .Pentru o persoană care se luptă cu acneea din adolescenţă, aşa cum o fac şi eu, cred că crema asta face minuni. AICI puteti citi prospectul.

Etichete: ,