duminică, 17 august 2014

My Sammydress order....

   În urmă cu aproximativ o lună am făcut şi eu comandă la Sammydress, am comandat doar trei lucruri din care două mi le doream de ceva timp. 
În primul rând îmi doream un alt poltofel, al meu arată uzat. Deşi sunt mare fan Mango la portofele am observat că rezistenţa lor este destul de scăzută, după numai jumătate de an arată rău şi m-am gândit că şi aşa nu stau în perioada acesta prea bine cu banii aşa că am ales ceva la un preţ accesibil.
Am optat şi pe o culoare mult mai vie, deşi iniţial m-am gândit la ceva pe albastru deschis până m-am decis eu nu mai era în stoc aşa că am optat pentru această culoare, se numeşte watermellon red..până şi denumirea sună tentant.Mi-am dorit un portofel colorat pentru a-l găsi mai uşor, mai ales că mai toate poşetele mele au căptuşeala neagră şi întotdeuna găsesc greu portofelul.
El are trei compartimente, un buzunar prevăzut cu fermoar pentru bani mărunţi iar în părţile laterale are câte patru buzunare pentru carduri de credit sau de cumpărături. Pe interior am găsit  un breloc care poate fi prins de exterior sau nu. Mie mi-a plăcut aşa că l-am lăsat cu el aşa ataşat.



Portofelul poate fi găsit aici la preţul de 7,32 $.
 Îmi doream un aparat de acest gen de ceva timp aşa că atunci când l-am văzut pe site am zis că al meu este. 



Setul conţine aparatul plus cinci accesorii, aparatul funcţioneaza cu baterii (ele trebuie achiziţionate, deoarece nu sunt incluse în pachet).Este foarte uşor de utilizat şi costa doar 5,87 $ şi poate fi găsit aici . 
Modalitate de utilizare:are un singur buton care trebuie ţinut apăsat, în rest capetele se schimbă foarte uşor.
Eu l-am ales pe unul din cele mai simple dar la ei pe site puteţi găsi aparate care se pot utiliza la priză şi au accesorii mai multe, dar şi accesori separate deşi consider că ce am eu la aparat este suficient, aşa că nu cred că voi achiziţiona şi altele.
Uitându-mă pe site am găsit şi această paletă, mi s-a părut drăguţă aşa că am pus-o în coş.







 Din paletă în afară de nr 1 şi 2 toate culorile sunt pigmentate, nici una din nuanţe nu este prăfoasă şi toate nuanţele sunt sidefate.
Ea costa 3,79 $ şi poate fi achiziţionată de aici , dacă vă uitaţi pe site există mai multe variante de nuanţe a acestei palete dar ele sunt trimise în mod aleator.

Ce vă tenteaza de pe sit? Dar din ce am ales eu ?

          Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , ,