marți, 5 mai 2015

Noi branduri exclusiviste în portofoliul SOLE Luxury Boutique

Noi branduri exclusiviste în portofoliul
SOLE Luxury Boutique
  • Produsele Michael Kors, La Mer, Piz Buin, Moroccanoil, Lancaster, Chanel, Amouage disponibile pentru comandă pe www.soleshop.ro
  Începând cu luna mai, SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumuseţare, îşi completează lista de furnizori de produse de lux cu alte şapte mari branduri exclusiviste de cosmetice şi accesorii. 


 
Potrivit SOLE Luxury Boutique, gama de produse disponibilă în magazinul online va fi extinsă cu peste 200 de produse cosmetice, parfumuri şi genţi de lux. Astfel, cele şapte branduri care vor completa oferta SOLE sunt Michael Kors, La Mer, Piz Buin, Moroccanoil, Lancaster, Chanel şi Amouage, produsele acestora urmând a fi puse la dispoziţia clienţilor începând cu luna aceasta.
Aşa cum ne-am propus încă de la înfiinţarea companiei, fiecare brand adăugat în oferta noastră este unul exclusivist, care aduce un plus de valoare portofoliului nostru. De aceea am ales şi aceste noi branduri, fiecare reprezentând un punct de reper în nişa din care provine”, a declarat Angela Ţiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE. 
Astfel, pe categoria de genţi de lux, SOLE va pune le dispoziţia clienţilor şi modele din colecţia Michael Kors, cunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre principalii designeri americani de produse de lux, ale cărui colecţii sunt emblematice pentru cel mai înalt standard de calitate. Printre modelele de genţi ce vor fi adăugate în oferta SoleShop.ro, se vor regăsi atât genţi de umăr, de mână, cât şi genţi tip plic.
De asemenea, tot în categoria de genţi va fi inclus şi brandul Yves Saint Laurent, prezent deja în oferta magazinelor SOLE cu produse cosmetice.
În ceea ce priveşte gama de cosmetice, portofoliul SOLE va fi extins cu aproximativ 100 produse de la patru dintre cei mai cunoscuţi producători din domeniu: La Mer, Piz Buin, Moroccanoil şi Lancaster.
Deoarece produsele de îngrijire personală se află printre cele mai cumpărate, atât în cadrul magazinului online, cât şi direct din magazine, am ales să mizăm în continuare pe această gamă şi încercăm să o diversificăm cât mai mult, astfel încât să răspundem şi celor mai exigente nevoi ale clientelor”, a completat Angela Ţiboc. 
Consacraţi pentru faimoasa cremă „Crème de la Mer”, compania franceză La Mer oferă o gamă completă de produse pentru îngrijirea tenului, precum şi produse cosmetice, toate valorificând avantajele remarcabile ale mării. 


Tot în categoria de produse pentru îngrijirea pielii, SOLE introduce şi brandul Lancaster, unul dintre cei mai importanţi jucători în industria de cosmetice de lux, recunoscut la nivel european pentru cremele anti-îmbătrânire şi produse pentru protecţie solară. 


De asemenea, în întâmpinarea sezonului cald, SOLE introduce în ofertă o colecţie specială de produse pentru protecţie solară sub brandul Piz Buin, a căror istorie de 65 de ani a fost dedicată inovaţiei în acest domeniu. Astfel, pe www.soleshop.ro vor fi disponbile peste 20 de creme, uleiuri şi spray-uri dedicate îngrijirii corpului împotriva razelor UV. 



Nu în ultimul rând, gama de cosmetice va fi completată cu produsele Moroccanoil, unul dintre brandurile preferate de mii de vedete, stilişti şi femei din întreaga lume, pionier al tratamentelor pe bază de infuzie de ulei destinate îngrijirii părului şi susţinător al produselor bazate pe ulei de argan. 


 
Şi în ceea ce priveşte oferta de parfumuri, SOLE va livra, începând cu luna mai, zeci de arome marca Amouage, brand cunoscut la nivel mondial pentru modul subtil în care îmbină arta cu producţia parfumurilor, generând rezultate incomparabile. Amouage oferă o gamă largă de parfumuri, majoritatea având la bază note lemnoase şi florale.
La momentul actual, SOLE Luxury Boutique numără peste 200 de furnizori cu produse de lux, printre care se numără Ray Ban, Gucci, Amouage, Chloe, Creed, Yves Saint Laurent şi Celine, devenind astfel unul dintre retailerii de profil cu cea mai mare ofertă.
Despre SOLE
SOLE comercializează o gamă largă de parfumuri, cosmetice, genţi, ochelari, gadgeturi si tech de lux. Printre brandurile prezente în magazinele SOLE se numără Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Roberto Cavalli, Clinique, dar şi branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.
Produsele pot fi achiziţionate atât prin intermediul magazinului online, cât şi direct în magazinele din Bucureşti, Cluj-Napoca sau Nunberg, Germania.