luni, 1 decembrie 2014

InstaLife # 48

    Bună dimi, astăzi e luni 1 decembrie deci majoritatea dintre voi sunteţi libere aşa că sper să faceţi ceva intresant azi. 
Eu mi-am ales să sărbătoresc prin muncă, şi mi-am mai luat un job pe care îl fac doar aşa în timpul liber.
Săptămâna trecută a zburat repede, mai nou zboară zilele ca frunzele din copac azi parcă e luni şi iar e vineri şi tot aşa. Lunea trecută mi-am petrecut-o cu party la job: pizza , suc şi voie bună fiind ziua colegului meu de lucru,am decis să nu pun poze să nu vă fac poftă. :)


Am descoperit pe youtube o fata care imi place foarte mult, mi-a atras atentia postarea cu conturarea fetei mai ales ca ma tenteaza sa imi cumpar o paleta si sa exersez.


     Micuţa mea comandă de la Makeup Shop a ajuns sunt foarte încântată de produse şi voi reveni cât pot de repede cu reviewuri, pe săptămana viitoare promit să scriu despre cel care mi-a plăcut de la prima utilizare.


Şi comanda de la Elefant, am apucat să citesc doar câteva pagini..e cam aiurea având în vedere că am văzut din serial, aştept să ajung la partea unde încă nu au făcut episoade.
Deja am văzut ceva neconcordanţe între film şi carte, dar era de aşteptat....mai ales că autorul este foarte direct în toate cărţile lui, serialul e mai soft. 



Nu am rezistat să nu achiziţionez Cosmopolitan, abia dacă m-am uitat prin ea dar am timp până luna viitoare când apare următoarea ediţie.


Mi-am încheiat duminica în cel mai relaxant mod posibil (asta după ce am trecut pe la lucru în prealabil), am stat în vârful patului, m-am uitat la Tv şi am mancat spaghete.



Şi pentru că azi este 1 Decembrie, La MulŢi Ani România!

Etichete: