vineri, 21 iunie 2013

Elisabeth Arden-Sheer White Daytime Cream SPF 30

Buna dimineata, in sfarsit este vineri! Dupa cum stiti ma mut si printre ordinea pe care o fac acum si lucrurile pe care am decis ca zboara la gunoi, am gasit un mic tub cu o crema pe care am folosit-o vara trecuta. Atunci mi-am comandat de la Strawberry.net un set si era si crema acesta.Ce pot zice despre ea..am avut o fixatie pe ea, pana s-a terminat..si desi e micuta mi-a ajuns cam o luna ze zile cu dat zi de zi.       
                                     
http://www.productreview.com.au/p/elizabeth-arden-sheer-white-protective-daytime-cream-spf-30.html

Descriere:
-ingedientele sale eficiente actioneaza pentru a diminua zonele pigmentate ale pielii si impiedica aparitia altelor noi, rezultand un ten luminos si uniform
-pielea se simte mai ferma si mai moale
-diminueaza si previne decolorarea
-SPF 30
-ajuta la diminuarea pigmentatiilor cauzate de soare

Ingrediente



Primul lucru care mi-a placut cand am deschis ambalajul a fost mirosul, mie mi se pare floral si discret. 

Consinta mi s-a parut ok,  odata intinsa pe piele intra repede in piele. Ca efect mi s-a parut ca mi-a diminuat ceva, dar nu minuni. Addica dupa  o luna chiar ma asteptam sa vad ceva si sa zic wow, dar efectul la mine s-a manifestat mai mult printr-o piele mai luminoasa in nici un caz nu mi-a decolorat petele. Am citit ceva reviewuri pe internet, si unele peroane chiar erau foarte incantate, dar cred ca pielea mea e pretentiasa.
Voi folositi ceva creme de la ei? sunt curoasa daca e ceva de ele sau doar firma cu o reclama frumos ambalat!

Etichete: ,