joi, 22 septembrie 2016

Cholest Bio - reduce colesterolul și previne bolile cardiovasculare

Stresul, fumatul, consumul excesiv de alcool, somnul insuficient și alimentația incorectă sunt cei mai importanți factori care conduc la perturbarea echilibrului fiziologic caracteristic unui organism sănătos. Peste 30% din populația României suferă de hipertensiune arterială și diabet zaharat ca efect al colesterolului mărit, potrivit datelor unui studiu realizat la nivel național. Medicii spun că hipertensiunea arterială, o boală determinată de multiple cauze, este strâns legată de hipercolesterolemie.

Aflați mai multe »

Schwarzkopf Professional Color Freeze

        În ultimul timp am fost dornică să schimb ceva, și cel mai simplu mi s-a părut culoarea părului pe ideea un nou sezon o nouă culoare de păr. De data aceasta am optat pentru vopsea profesională în locul vopselei din magazin și dacă tot am decis asta m-am gândit că nu ar strica să încerc și îngrijire mai specială. M-am tot gândit și răzgândit asupra brandului, până am văzut o ofertă tentantă pe un sit: prețuri bune și transport gratis, așa că am pus o comandă .
De la brandul Schwarzkopf am încercat câteva produse de îngrijirea părului, de vopsire a părului dar nimic de îngrijirea părului profesionale sinceră să fiu nici nu știam că au așa ceva. Pe lângă asta am avut de ales între hidratare a părului, produse reparatoar , pentru volum dar până la urmă am decis că ar fi cazul să prelungesc durata noilor mele nuanțe, deoarece am ales două nu doar una. 
Una este un șaten închis iar celălalt este un roșcat , știu că roșcatul va fi o provocare dar am decis că merită încercat.

Aflați mai multe »

Etichete: